Brasserie De Huiskamer

Adres
Kevelaarsedijk 6, 5855 GC Well
Telefoon
0478-503179
Nationale Dinerbon Well Brasserie De Huiskamer

Met uw dinerbon eens heerlijk eten? Dan bent u bij Brasserie De Huiskamer aan het juiste adres! De Huiskamer is gevestigd aan de Kevelaarsedijk in Well op een prachtige locatie. Gezellig personeel en mooi interieur zorgen voor een echte huiskamersfeer. Wij vinden het belangrijk dat u niet alleen lekker eet, maar dat u zich ook in een aangename omgeving bevindt. Weet u waar de naam ‘brasserie’ vandaan komt? Dat komt van het Duitse ‘Brauhaus’, dit is een plek waar er ter plekke heerlijke soorten bieren gedronken kan worden. Bij Brasserie De Huiskamer kan dit ook, maar bij De Huiskamer kunt u veel meer dan alleen bier drinken!

In de keuken worden namelijk heerlijke gerechten bereid, ook wel de bekende dagschotels die horen bij een brasserie. Met uw dinercheque kunt u heerlijk komen lunchen of dineren. Er is namelijk een lunchmenu, dinermenu en een Maasduinenmenu waar u heerlijke gerechten van kunt kiezen. Deze gerechten zijn van een goede kwaliteit, want onze koks bereiden deze gerechten met veel passie en liefde. Smakelijke gerechten waar u van zult wegdromen! Heerlijke salades, verschillende soorten belegde broodjes, soepen, warme gerechten, en nog veel meer heerlijke andere gerechten voor jong en oud! Bij onze Brasserie De Huiskamer is het altijd lekker smullen. Heeft u een allergie? Laat het ons dan zeker weten, zodat wij hier rekening mee kunnen houden!

Van woensdag tot en met zondag is de brasserie geopend vanaf 11:00 uur. Kom gerust eens langs met uw dinercheque of dinerbon en wij maken er met zijn allen iets gezelligs van!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen