Restaurant Munten

Adres
Wilhelminasingel 276, 6001GV Weert
Telefoon
0495-531057
Nationale Dinerbon Weert Restaurant Munten
Nationale Dinerbon Weert Restaurant Munten
Nationale Dinerbon Weert Restaurant Munten

U vindt dit sfeervolle hotel en restaurant in een voormalig Penitentenklooster in het centrum van het Limburgse Weert. Als het weer het toe laat kunt u ook plaats nemen in de schitterende stadstuin. Hier komt u weer helemaal tot rust onder het genot van een hapje en drankje. U hoeft overigens geen hotelgast te zijn om te komen eten bij Restaurant Munten.

De chef-kok van Restaurantt Munten heeft een mooie kaart samengesteld, waarbij een groot deel wordt geïnspireerd door de allerlekkerste seizoensproducten. Zo kunt u zich elke twee maanden weer helemaal opnieuw laten verassen door bijzondere gerechten. Onder de hoofdgerechten vindt u onder andere op de huid gebakken kabeljauw met wortel, sojabonen en oosterse jus. En wat dacht u van de winterse rosé gebraden hertenbiefstuk met pastinaak, wintergroenten en jus van laurier? Ook als u van oesters en kreeft houdt, bent u bij Restaurant Munten aan het juiste adres met uw Dinerbon. U kunt deze zelf uitzoeken uit het homarium. Handig is dat ze bij ieder gerecht op de kaart aangeven welke wijn er perfect bij zal smaken. Zo bent u verzekerd van een tot in de puntjes verzorgd diner!

Het is aan te raden om uw Dinercheque te besteden aan een luxe drie-, vier- of vijfgangenmenu. Dan kunt u zelf uw gangen samenstellen aan de hand van de verschillende gerechten op de kaart. Bij Restaurant Munten geniet iedereen van een ware culinaire beleving, uitstekende service en een gezellig samenzijn! 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen