Herberg Stadt Stevenswaert

Adres
Veldstraat Oost 1, 6107AS Stevensweert
Telefoon
0475-552376
Nationale Dinerbon Stevensweert Herberg Stadt Stevenswaert
Nationale Dinerbon Stevensweert Herberg Stadt Stevenswaert

Herberg Stadt Stevenswaert is een bourgondisch restaurant dat al jarenlang mensen van verre en heinde aantrekt vanwege de gezellige sfeer en de goede kwaliteit van het ambachtelijke eten. Ook u bent er van harte welkom om er te komen eten met uw Dinerbon! U vindt deze leuke eetgelegenheid aan de Grote Markt in het midden van het mooie Limburgse plaatsje Stevensweert. Bel gerust even van tevoren om te reserveren.

Een bezoek aan restaurant Herberg Stadt Stevenswaert met uw Dinercheque is zeer goed te combineren met een dagje uit in de Limburgse natuur. Wat dacht u bijvoorbeeld van het maken van een lange wandeling of een mooie fietstocht? Na een heerlijke dag buitenzijn kunt u weer helemaal tot rust komen in de gemoedelijke ambiance van de herberg. Hier hoort natuurlijk ook een lekker hapje en drankje bij. Op de menukaart van Herberg Stadt Stevenswaert staan verschillende culinaire verassingen, die u met uw Dinercheque kunt bestellen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Schotse coquille op een bedje van bloemkool met hazelnotencrumble en Hotami chips? Of heeft u liever een gemarineerde Hamachifilet met verschillende bereidingen van bieten en een jus van komkommer, olijfolie en caviaar? Als nagerecht kunt u onder andere caramel short cake met gezouten ijs of een assortiment van kazen bestellen. Deze wordt geserveerd met honing en stroop uit Stevenswaert!

Ieder gerecht op de kaart van Herberg Stadt Stevenswaert kan begeleid worden met een bijpassende wijn. De bediening adviseert u graag hierover. Kom dus gauw langs en  geniet van een bourgondische belevenis in ruil voor uw Dinerbon!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen