't Stegelke

Adres
Waterstraat 7, 6277NH Slenaken
Telefoon
043 - 4571517
Nationale Dinerbon Slenaken 't Stegelke
Nationale Dinerbon Slenaken 't Stegelke

Restaurant Steakhouse ’t Stegelke is te vinden in het pittoreske Slenaken. Dit plaatsje ligt vlakbij de Belgische grens een staat bekend om haar prachtige bosrijke omgeving. Restaurant ’t Stegelke ligt op een steenworp afstand van de toeristische drukte van het Zuid-Limburgse dorpje, maar net ver genoeg om er echt in alle rust te kunnen genieten van een smakelijke maaltijd. U kunt er ook terecht met uw Dinercheque.

In de zomer kunt u buiten op het intieme terras gaan zitten en helemaal tot rust komen in de natuurlijke omgeving. Binnen is het gezellig en authentiek ingericht, wat zorgt voor een knusse huiskamersfeer. Met uw Dinercheque kunt u hier zowel lunchen en dineren. Overigens is het ook aan te raden om hier een kopje koffie te drinken, zodat u de warme appelstrudel met vanillesaus kunt proberen! ’t Stegelke is een echte steakhouse en bereidt dus op professionele wijze verschillende soorten steak. Als u een mixed grill besteld, kunt u al deze verschillende soorten steak proberen. Overigens kunt u er met een Dinercheque ook andere vleesgerechten, visgerechten, maaltijdsalades en vegetarische gerechten bestellen. Genoeg keus dus! Kinderen kunnen snacks met frietjes en appelmoes of poffertjes krijgen.

In de omgeving van Slenaken kunt u heerlijk fietsen of wandelen in de bossen of langs de rivier de Gulp. Daarna komt u weer even fijn uitrusten bij ’t Stegelke met een hapje en een drankje. In het jachtseizoen kunt u ook de heerlijkste wildgerechten bestellen. Proef de Limburgse manier van leven met uw Dinercheque!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen