Parkhotel het Gulpdal

Adres
Dorpstraat 40, 6277 NE Slenaken
Telefoon
043-4573315
Nationale Dinerbon Slenaken Parkhotel het Gulpdal
Nationale Dinerbon Slenaken Parkhotel het Gulpdal
Nationale Dinerbon Slenaken Parkhotel het Gulpdal

Het is goed toeven in het zuiden van Limburg. Naast een prachtige natuur is de lokale bevolking ook bijzonder gastvrij. Het is daarom de aangewezen locatie om eens te komen genieten van een meerdaags verblijf. Er zijn dan ook meer dan genoeg hotels waar u een adequaat verblijf kunt boeken. Maar waarom zou u genoegen nemen met adequaat als u ook terecht kunt in het bijzondere Parkhotel Het Gulpdal. In dit vier sterren hotel accepteren ze ook nog eens de dinerbon van Diner Cadeau.

De natuur van Zuid-Limburg biedt meer dan genoeg mogelijkheden om een bijzondere wandeling te maken. Maar u kunt meer dan alleen wandelen in dit bijzondere gebied. U kunt een heerlijke dag de mooiste golfbanen van het land uitproberen of u terugtrekken in de beste wellness centra van Nederland uit proberen. Ook bent u van harte welkom om heerlijk te dineren in het uitstekende restaurant van het hotel. Hier maken ze niet allen de beste diners klaar maar doen dat ook nog eens met dagverse producten. Elke dag is er dus een nieuw vier-gangen menu waar iedereen van kan smullen. Het Gulpdal is niet voor niets een vier sterren hotel. Als de kamers niet luxe genoeg voor u zijn dan kunt u altijd terecht in het landhuis dat op loopafstand van het hotel staat. Het heeft de passende naam La Residence en biedt een luxe die in de wijde omgeving ongeëvenaard is.

Reis dus snel af naar het Zuidelijkste puntje van Nederland en laat u ècht Limburgs verwennen door dit meer dan bijzondere hotel en haar gastvrije personeel. Ze staan te popelen om u en uw dinerbon van Diner Cadeau te ontvangen.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen