Simla Indiaas Tandoori (Geen E-vouchers)

Adres
Stationsstraat 17, 6131AX Sittard
Telefoon
046 4521263
Nationale Dinerbon Sittard Simla Indiaas Tandoori (Geen E-vouchers)
Nationale Dinerbon Sittard Simla Indiaas Tandoori (Geen E-vouchers)

Restaurant Simla is een sfeervol restaurant waar u met uw Dinerbon terecht kunt voor een échte traditionele Indiase maaltijd. U vindt dit restaurant in hart van Sittard, op steenworp afstand van het centraal station. Als u een liefhebber bent van de veelzijdige Indiase keuken, moet u bij Restaurant Simla zijn. Het is de keuken van de tandoori’s, curry’s, biryani, nan en nog veel meer. Een etentje bij Simla staat garant voor een waar smulfestijn! Reserveer nu en neem uw Dinercheque mee.

Restaurant Simla is geopend van woensdag tot en met zondag tussen 17:00 en 21:00. De veelzijdige menukaart met haar vlees-, vis- en groentegerechten biedt voor ieder wat wils. Ook is er ruime variatie in milde en pittige gerechten. Laat u gerust adviseren door het vriendelijke personeel! In ruil voor uw Dinerbon kunt u bijvoorbeeld één van de Tandoori-gerechten bestellen. De Tandoori is een authentieke Indiase klei-oven, waarin gerechten worden bereid door verhitting van gloeiend hete kolen. Zo ontstaat de heerlijke, echt typische Indiase smaak. Restaurant Simla beschikt uiteraard over zo’n oven en dat proeft u! Bestel bijvoorbeeld in ruil voor uw Dinercheque de Thali. Dit is een grote schaal met vier verschillende Indiase lekkernijen. Uiteraard mag zelf gebakken nan-brood hierbij niet ontbreken.

Bent u een liefhebber van vegetarisch eten? Ook dan bent u van harte welkom bij Simla. Op de veelzijdige menukaart vindt u namelijk ook gerechten met paneer, een speciale Indiase kaas, en linzen. Bij Restaurant Simla geniet iedere gast van een heerlijke maaltijd voor een goede prijs!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen