Hotel Kasteeltje Hattem

Adres
Maastrichterweg 25, 6041 NZ Roermond
Telefoon
0475-319222
Nationale Dinerbon Roermond Hotel Kasteeltje Hattem
Nationale Dinerbon Roermond Hotel Kasteeltje Hattem
Nationale Dinerbon Roermond Hotel Kasteeltje Hattem
Nationale Dinerbon Roermond Hotel Kasteeltje Hattem

Zoekt een extra bijzondere plek om uw Dinerbon te verzilveren? Kom dan eens naar het allerkleinste kasteeltje van Nederland: Kasteeltje Hattem! In dit eeuwenoude pand is namelijk een sfeervol hotel en restaurant gevestigd. De hoge ramen, koetslantaarns en strakke kandelaars zorgen op zichzelf al voor een onvergetelijke ervaring. Daarnaast kunt u er ook nog eens heel culinair lunch of dineren en in een ontspannen sfeer. De gastvrije bediening zal er voor zorgen dat u zich koning te rijk voelt. Neem ook gerust uw Dinercheque.

Kasteeltje Hattem beschikt over een bijzondere menukaart waar voornamelijk verfijnde gastronomische gerechten op staan. Als u zich graag laat verassen met nieuwe smaakcombinaties, bent u hier aan het juiste adres met uw Dinerbon! Zo kunt u bijvoorbeeld het weekmenu van twee, drie of vier gangen bestellen. Een bijpassend wijnarrangement behoort ook tot de mogelijkheden. Op de a la carte kaart vindt u voornamelijk Franse en Mediterrane gerechten, waarbij ingespeeld wordt op de seizoenen. Onder de hoofdgerechten vindt u bijvoorbeeld gebakken grietfilet met risotto van venkel, drie bereidingen van wortel en visjus. De vegetariërs onder ons kunnen gaan voor groentelasagne met geitenkaas, paprika en een schuimige saus van salie. Bijzonder en heel erg lekker!

Wilt u de Dinercheque liever besteden aan een culinaire lunch? Ook dan kunt u bij Kasteeltje Hattem terecht. Neem plaats op het zonnige terras en geniet van een royale maaltijd. Op de lunchkaart vindt u vele sandwiches, soepen en salades. Bijzonder is de salade van mozzarella, tomaat, huisgemaakte rucola pesto, gebakken ossenhaaspuntjes en kersen aceto. Eet smakelijk!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen