De Zeute Inval

Adres
Gasthuisstraat 18, 6231JW Meerssen
Telefoon
043 364 7922
Nationale Dinerbon Meerssen De Zeute Inval
Nationale Dinerbon Meerssen De Zeute Inval
Nationale Dinerbon Meerssen De Zeute Inval
Nationale Dinerbon Meerssen De Zeute Inval

Bent u in Meerssen en bent u opzoek naar een gezellig plek op te lunchen? Dan bent u bij de Zeute inval aan het juiste adres. Ons motto is “bij de Zeute inval is bijna alles mogelijk”. U bent daarom ook vrij om alles te vragen aan de bediening. Bij de Zeute inval is een ongedwongen sfeer belangrijk. We hebben daarom een huiskamersfeer gecreëerd, waarin iedereen zich welkom voelt. Voor de kinderen beschikken wij over een hoek met speelgoed, de kinderen kunnen zich hier vermaken terwijl u nog aan het genieten bent van u lunch.

Met u dinerbon of dinercheque bent u vrij om u dag te beginnen met een lekker Frans of klassiek ontbijt, dit kan tot 13.00 uur. Komt u toch liever om te lunchen, dan hebben wij een ruimaanbod in broodjes, tosti’s, salades en eiergerechten. Zin in iets anders? Laat u dan verassen met een Danny soep van de dag of met een andere soep. Of kies voor een pannenkoek. Wij hebben voor ieder iets lekkers in huis. Heeft u een voedselallergie of dieet wens? Laat ons dit dan weten, want bij ons is bijna alles mogelijk! “Eten wat de pot schaft” is een concept waarbij u voor een bedrag van €9,50 kunt genieten van een lekker hoofdgerecht. Ook aan de kinderen is gedacht en hebben wij een menu voor samengesteld.

Kom gezellig met u vrienden, familie, collega’s of kennissen langs om dinerbon of dinercheque te verzilveren. Heeft u vragen dan kunt u bellen naar 043 364 79 22 of mailen naar info@zeuteinval.nl. Elke dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur zijn wij voor u geopend. Op zaterdag zijn wij voor u geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Ieder laatste zondag zijn wij voor u geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Tot ziens bij de Zeute inval.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen