Les 3 Seaux

Adres
Bassinkade 11, 6211AL Maastricht
Telefoon
043 321 2038
Nationale Dinerbon Maastricht Les 3 Seaux
Nationale Dinerbon Maastricht Les 3 Seaux
Nationale Dinerbon Maastricht Les 3 Seaux
Nationale Dinerbon Maastricht Les 3 Seaux

Bij Les 3 Seaux in Maastricht komen traditie en vernieuwing samen in de meest verassende gerechten met vis, schelp- en schaaldieren. Als u hier komt eten met uw Dinerbon, zal het net lijken alsof u in een sfeervol visrestaurantje in Marseille zit te dineren. Zo kunt u bijvoorbeeld plaatsnemen op het terras met uitzicht over de ’t Bassin, de historische binnenhaven van Maastricht. Geniet van het lekkere eten, mooie wijnen en een gezellig samenzijn. Reserveer nu alvast bij Les 3 Seaux en vergeet uw Dinercheque niet!

Laat u verassen door de smaken van de zee met kreeft, oesters, mosselen, fruits de mer en de andere overheerlijke visspecialiteiten van Les 3 Seaux. Het aanbod wordt daarbij altijd bepaald door het seizoen. De creatieve chef-koks doen dagelijks hun best om een eigen twist te geven aan de traditionele visspecialiteiten. Met uw Dinerbon kunt u bijvoorbeeld het driegangenmenu van €35 bestellen. Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een garnalencocktail, scholfilet met mosterdsaus en een dame blanche. Wilt u liever wat luxer dineren? Ga dan voor het ‘’Menu Homard’’ met bijvoorbeeld kreeftensalade, kreeft met zeebaars en tenslotte een kaasplateau. Een mooi glas wijn maakt het geheel compleet!

Les 3 Seaux staat bekend om haar unieke assortiment aan oesters in het homarium. Ze serveren niet alleen verschillende soorten Franse oesters, maar ook Zeeuwse oesters uit de Oosterschelde en Grevelingermeer. Ga voor een grote portie oesters of bestel ze in combinatie met andere fruits de mer. Deze delicatesse kunt u ook met uw Dinercheque bestellen! 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen