Bouchon d'en Face

Adres
Wyckerbrugstraat 54, 6221ED Maastricht
Telefoon
043 3116438
Nationale Dinerbon Maastricht Bouchon d'en Face
Nationale Dinerbon Maastricht Bouchon d'en Face
Nationale Dinerbon Maastricht Bouchon d'en Face
Nationale Dinerbon Maastricht Bouchon d'en Face

Bouchon d’en Face is één van de gezelligste Franse restaurants van het land, te vinden in het centrum van Maastricht. U waant zich hier echter in een sfeervol restaurantje in een ‘’bouchon’’ in Lyon. Een ‘Bouchon’ is een restaurant waar alles draait om traditionele (vlees)gerechten, een gemoedelijke sfeer en een persoonlijke en vriendschappelijke benadering naar de gasten toe. Geen haute cuisine, maar gewoon goed en rijk eten. Ervaar het zelf door een etentje met uw Dinercheque!

Bij Bouchon d’en Face wordt u er aan herinnerd wat leven als een god in Frankrijk ook alweer betekent. Voor de eigenaar betekent dit een goede slok, een stevige hap en prachtige Franse chansons op de achtergrond. Ook als u komt eten met uw Dinerbon, wordt u volledig in de watten gelegd. Bestel eerst één van de traditionele voorgerechten zoals de salade met Valdieu-kaas en spekjes of de huisgemaakte eendenleverpaté met brioche en vijgenchutney. Dat zal zeker smaken naar meer! Onder de hoofdgerechten vindt u lekkernijen zoals bavette met morillesaus, gekonfijte eendenbout met sinaasappel-portsaus en de dagvis in een romige bouillabaisse, met rouille en gruyère. Zoals de Fransen zouden zeggen… Bon appétit! Na het eten kunt u gewoon met uw Dinercheque afrekenen.

Een Frans diner is natuurlijk geen Frans diner zonder een mooi glas wijn. Vraag gerust om advies aan de enthousiaste sommelier van Bouchon d’en Face! Sluit het diner af met een traditionele kaasronde. Laat u verassen door de heerlijke Franse kazen, die worden rondgereden op een authentieke kaaswagen. Geniet van een avond uitgebreid tafelen met uw Dinercheque!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen