De Eetkamer Hoensbroek

Adres
Nieuwstraat 5, 6431KP Hoensbroek
Telefoon
045 521 2163
Nationale Dinerbon Hoensbroek De Eetkamer Hoensbroek
Nationale Dinerbon Hoensbroek De Eetkamer Hoensbroek

De Eetkamer is een bijzondere eetgelegenheid, gelegen in het centrum van Hoensbroek. U kunt hier van dinsdag tot en met zondag terecht voor een lekker drankje op het terras, een smakelijke lunch of een uitgebreid diner. Neem dan ook gerust uw Dinerbon mee! Ze staan bekend om de perfecte balans tussen prijs en kwaliteit en om de uiterst vriendelijke bediening. Ook werken ze graag samen met werknemers met een verstandelijke beperking. Dit alles zorgt er voor dat een etentje bij De Eetkamer garant staat voor een plezierige middag of avond!

Wilt u echt weer eens uitgebreid dineren? Dan bent u met uw Dinercheque aan het juiste adres bij De Eetkamer Hoensbroek. Voor slechts €24,50 krijgt u al een viergangenmenu met salade, soep, een vis- of vleesgerecht en een grand dessert. Een mooi glas wijn maakt het af! Het is uiteraard ook mogelijk om gewoon van de kaart te bestellen. Bestel eerst een lekker voorgerecht zoals de rundercarpaccio, zalmtartaar of het tapasbord met allerlei hapjes om te delen. Onder de hoofdgerechten vindt u heerlijke vleesspecialiteiten waaronder biefstuk, spareribs, varkenshaasmedaillons en mixed grill. Bent u meer fan van een lekker stukje vis? Ruil dan uw Dinercheque om voor een duo van pangasius en Atlantische tongfilet met een romige kreeftensaus.

Kijk ook eens op de website van De Eetkamer Hoensbroek, want ze hebben regelmatig voordelige acties. Iedere 1e en 3e dinsdag van de maand is het bijvoorbeeld Schnitzeldag! Dan krijgt u een schnitzel, groenten, frieten, aardappelen, salade én koffie of ijs voor slechts €8,95. Dit kunt u natuurlijk ook met uw Dinerbon bestellen.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen