Hotel Kasteel Elsloo

Adres
Maasberg 1, 6181 GV Elsloo
Telefoon
046 - 437 76 66
Nationale Dinerbon Elsloo Hotel Kasteel Elsloo
Nationale Dinerbon Elsloo Hotel Kasteel Elsloo
Nationale Dinerbon Elsloo Hotel Kasteel Elsloo
Nationale Dinerbon Elsloo Hotel Kasteel Elsloo
Nationale Dinerbon Elsloo Hotel Kasteel Elsloo

Kasteel Elsloo in het Zuid-Limburgse Maasberg is een unieke plek om uw Dinercheque te besteden. Na een rijke historie dient het kasteel tegenwoordig als sfeervol hotel en restaurant. Het is zeven dagen per week geopend voor een culinaire lunch of diner, onder het genot van een mooi glas wijn. Iedereen die van goed eten houdt, is van harte welkom! Neem ook gerust uw Dinercheque mee.

De keuken van Kasteel Elsloo richt zich voornamelijk op de rijke Frans-Mediterrane keuken. Ze gebruiken daarbij alleen de lekkerste en beste seizoensproducten. De menukaart wordt daar ook regelmatig op aangepast. De chef haalt zoveel mogelijk duurzame producten bij regionale leveranciers. Zo serveren ze bijvoorbeeld het Limburgs Heuvelland lam en de Bommeriger boerenhoevekip. Proef het zelf tijdens een diner met uw Dinercheque! Zo kunt u al voor €36 een heerlijk driegangenmenu bestellen. Daarbij heeft u uiteraard altijd keuze uit vlees of vis. Op het a la carte menu vindt u ook bijzondere gerechten, zoals Coquilles Saint-Jacques en lamsrugfilet. Bent u vegetariër of heeft u een bepaalde dieetwens? Als u dat van tevoren aangeeft, houden de koks daar graag rekening mee. Bij Kasteel Elsloo krijgt iedereen een koninklijke behandeling! Dit geldt ook voor de gasten die hun Dinercheque meenemen.

De eigenaren gaan regelmatig op pad om de allerbeste wijnen op te sporen. Van kasteel tot kasteel. Zo kunnen ze u keer op keer verassen met een bijzondere wijn, die uw diner perfect zal complimenteren. Laat u adviseren door de sommelier en bestel één van dertig bijzondere wijnen die per glas beschikbaar zijn. Proost!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen