Eetcafe Auwt Aelse

Adres
Dorpstraat 6, 6181GX Elsloo
Telefoon
046 437 74 42
Nationale Dinerbon Elsloo Eetcafe Auwt Aelse
Nationale Dinerbon Elsloo Eetcafe Auwt Aelse

Eetcafé Auwt Aelse is een unieke horecagelegenheid, gevestigd aan de Dorpstraat in Elsloo. Het is een gezellig en aangenaam restaurant waar u nu ook terecht kunt met uw dinerbon! Schuif aan en geniet van een heerlijke maaltijd in een sfeervolle omgeving. Eetcafé Auwt Aelse is geschikt voor jong en oud, waardoor het voor niemand lastig is om zich thuis te voelen. U kunt er ook terecht voor een zakenlunch, een borreltje met vrienden en zelfs een groot feest. Het hardwerkende en behulpzame team Eetcafé Auwt Aelse zal u hartelijk ontvangen en dat geldt ook voor uw dinercheque. Ook houden ze graag rekening met uw dieetwensen, zodat u volop kunt genieten van uw maaltijd!

Leena en Harrie bereiden in de keuken de meest heerlijke gerechten voor u. Leena komt uit Finland en heeft ervaring opgedaan in het koksvak in Zweden en Griekenland. Zij geeft dus een Scandinavisch tintje aan de kaart. Harrie is meer van de bourgondische Limburgse invloeden, zoals bij zijn lekkere ‘’zoervleisj’’. Proef het zelf in ruil voor uw dinerbon! Op de met zorg samengestelde kaart staan onder andere een Scandinavisch haring Proeverijtje, Schwarzwälder hamrolletjes gevuld met mierikswortel crème, Provençaalse kipfilet uit de oven met citroen, knoflook en rozemarijn, zalmfilet met een romige citroensaus en zuurvlees van het huis. Zoals u ziet is er van alles mogelijk bij Eetcafé Auwt Aelse! Bovendien krijgt u ook alleen gerechten geserveerd die top van smaak en van een hoge kwaliteit zijn.

Auwt Aelse is geopend op woensdag tot en met zondag vanaf 17:00 uur. Reserveer even van tevoren of ga gewoon even langs en geniet van een heerlijke avond uit! Daarna kunt u eenvoudig en snel betalen met uw dinercheque. 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen