Steakhouse Dalmacija (maandag t/m donderdag)

Adres
Lindenplein 4B, 6444 AT Brunssum
Telefoon
045 - 5271351
Nationale Dinerbon Brunssum Steakhouse Dalmacija (maandag t/m donderdag)

Let op: Hier kunt u de cadeaukaart alleen van maandag tot en met donderdag gebruiken

Uw dinercheque is altijd uitstekend besteed bij steakhouse Dalmacija in het Limburgse Brunssum, gevestigd aan het Lindeplein. Dagelijks is hier de keuken van 16.00 tot 23.00 geopend. Op zon- en feestdagen kunt u hier zelfs al vanaf het middaguur terecht. Roko en zijn vrouw Zlata zijn de trotse eigenaren van Dalmacija. Zij hebben beide meer dan 20 jaar ervaring en de horeca heeft geen geheimen meer voor hen. Zij zullen u gastvrij ontvangen en weten precies hoe zij u een heerlijke avond moeten bezorgen.

De kaart van Dalmacija bestaat uit een mengeling van typische Balkan gerechten en internationale klassiekers. Bij typische Balkan gerechten horen uiteraard ook de typische likeuren en wijnen uit de streek. Roko en Zlata zijn erg trots op hun steaks, die onder de specialiteiten van het huis te vinden zijn. Echter zijn ook de andere Balkanspecialiteiten, de Argentijnse steaks en heerlijke visgerechten overheerlijk! U breidt uw maaltijd uit met een van de vele lekkere bijgerechten en u sluit hem af met een dessert om uw vingers bij af te likken. Ook zijn er schotels om te delen, die zeer aan te raden zijn.

De naam Dalmacija komt van de streek Dalmatië in Kroatië. Dit is de geboortestreek van Roko en Zlata. Duizenden jaren geleden was Dalmatië al ontdekt door de oude Grieken en nu is het vanwege de prachtige natuur, het heerlijke eten, de gastvrijheid en de bijzondere sfeer een populaire bestemming voor veel toeristen.

Echter hoeft u geen lange reis meer te maken om het meeste van dit moois te ervaren. Restaurant Dalmacija brengt namelijk een stukje Dalmatië naar Nederland. En u geniet hier van met uw Dinercheque. 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen