Canadian Corner

Adres
Akerstraat 7A, 6445 CL Brunssum
Telefoon
045 - 5255454
Nationale Dinerbon Brunssum Canadian Corner
Nationale Dinerbon Brunssum Canadian Corner
Nationale Dinerbon Brunssum Canadian Corner
Nationale Dinerbon Brunssum Canadian Corner

In Brunssum kunt u met uw Nationale Dinerbon genieten van de gevarieerde Canadese keuken. Canadian Corner is de naam en we zijn een echt familiebedrijf met een lange en interessante historie. De geschiedenis van Canadian Corner gaat terug tot in 1954. Al van Beek emigreerde, net als veel tijdgenoten, naar Canada. Toch een spring in het ongewisse, waardoor Al op veel verschillende plekken de kost heeft verdient. Zo heeft hij bijvoorbeeld in het Canadese leger gezeten, heeft hij bij verschillende restaurants en bakkerijen gewerkt en ook op verschillende boten. Hij heeft zelfs op de Noordpool gewerkt als kok in een weerstation. Gedurende deze reis is Al in aanraking gekomen met veel verschillende culturen en veel verschillende eetgewoontes. Deze ervaringen vormen dan ook de bron van de inspiratie achter Canadian Corner. Uiteindelijk begon Al voor zichzelf, samen met zijn gezin, en zodoende baatte hij een aantal restaurants uit in zowel Canada als de V.S. In 1966 trok Al terug naar Nederland, alwaar hij in Heerlen restaurant Canadian Corner begon. Tegenwoordig kunt u met uw Nationale Dinerbon aanschuiven in Brunssum, waar Canadian Corner naartoe verplaatst is.

Met de Nationale Dinerbon kunt u bij ons genieten van gerechten waarvan de receptuur is doorgegeven van grootvader op kleindochter. In de buurt staan we bekend om de hamburgers, de steaks en de pizza taco. Met de Nationale Dinerbon kunnen ook de vegetariërs onder ons prima toeven bij Canadian Corner, gezien ons ruime aanbod aan vegetarische gerechten.

Neem uw Nationale Dinerbon mee naar Brunssum en kom gezellig langs bij Canadian Corner. Wij heten u alvast van harte welkom!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen