Steakhouse Leon

Adres
Hoofdstraat 109, 6436 CD Amstenrade
Telefoon
046 - 4422752
Nationale Dinerbon Amstenrade Steakhouse Leon
Nationale Dinerbon Amstenrade Steakhouse Leon
Nationale Dinerbon Amstenrade Steakhouse Leon
Nationale Dinerbon Amstenrade Steakhouse Leon

Wees welkom met uw Dinercheque bij Steakhouse Leon dat al sinds 1975 een begrip is in de wijde omgeving van Amstenrade en Oirsbeek. Leon ligt precies op de grens tussen twee dorpen en is gemakkelijk te bereiken door de ligging aan de doorgaande weg van Heerlen naar Sittard. Leon staat bekend om de vleesgerechten die altijd onverminderd heerlijk smaken door het gebruik van enkel de beste kwaliteit vlees. Maar ook de visgerechten en zelfs de vegetarische schotels zijn niet te versmaden!

Op de kaart van Leon vindt u vleesgerechten van allerhande soort en bereiding. Uiteraard zijn de heerlijke steaks de specialiteit, door het ongekende malse en smaakvolle vlees. Naast de reguliere kaart voeren wij altijd een seizoensgebonden kaart, waarop verrassende gerechten van het seizoen staan. Ook is er een uitgebreid wildmenu voor de liefhebber. Onze chefs passen onze gerechten graag aan aan uw persoonlijke (dieet)wensen, wanneer u bijvoorbeeld een allergie heeft. U hoeft dit enkel bij het personeel aan te geven. Door de open keuken ziet u precies hoe uw stukje vlees heerlijk gegrilld en gekruid wordt; een gezellig decor voor elk diner!

Bij een goede maaltijd hoort een goed glas wijn. U kunt een keuze maken uit onze huiswijnenvoorraad of uit de wijnen op onze uitgebreide wijnkaart. Uiteraard bieden wij u graag wat advies over een passende wijn bij uw gerechten.

Helaas zijn wij op dinsdag en woensdag gesloten, maar alle andere dagen kunt u bij ons aanschuiven vanaf 16.50 uur en op zondag al vanaf 15.00 uur. Ons enthousiaste team zal ervoor zorgen dat u niet alleen heerlijk kunt eten, maar dat u een avond heeft om niet snel te vergeten! Wees van harte welkom bij Steakhouse Leon. Ook met uw Dinercheque!al

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen