Restaurant De Tolplas

Adres
Hexelseweg 84, 7645AM Hoge Hexel
Telefoon
0546 706868
Nationale Dinerbon Hoge Hexel Restaurant De Tolplas
Nationale Dinerbon Hoge Hexel Restaurant De Tolplas
Nationale Dinerbon Hoge Hexel Restaurant De Tolplas

Voel je welkom bij Restaurant de Tolplas. Gezellig en landelijk gelegen op een unieke locatie op de grens tussen Salland en Twente. Waar traditioneel genieten nog heel gewoon is. Onze doelstelling is om de verwachtingen van onze gast telkens weer te overtreffen. Een tevreden gast is onze motivatie. Onze gasten verlangen net als wij naar een gezellig, voedselveilig en vriendelijk verblijf. Wij staan dan ook voor betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit. Wij willen onze algemene kwaliteit bereiken door gebruik te maken van zoveel mogelijk ambachtelijk bereide en regionale producten. Wij vinden het belangrijk dat onze groenten, vis en vleesproducten met veel zorg en respect voor de natuur en dier en welzijn worden behandeld. 

Restaurant de Tolplas is gevestigd in een traditioneel gebouwde “schuur” met dikke eiken balken en gebinten. Het geheel is landelijk en traditioneel ingericht en heeft door de unieke ligging aan de Tolplas ook iets weg van een paviljoen. Door de altijd brandende open haard ontstaat er een warme en uitnodigende sfeer. De totale oppervlakte wordt door gebruikmaking van verplaatsbare wanden ingedeeld in een Restaurant, Café-bar, een kleine en een grote zaal. Indien nodig kan Restaurant de Tolplas omgetoverd worden tot één hele grote zaal met een capaciteit tot wel 750 personen. 

Het restaurant heeft voor de helft van de totale omtrek riante terrassen met ook hier een grote haard, waar u met een drankje in de hand in comfortabele “rotan stoelen” heerlijk kunt genieten van het vuur. Van hieruit heeft u zicht op uw spelende kinderen en kunt u genieten van het prachtige uitzicht op het water aan de ene zijde of het rustieke groen aan de andere zijde.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen