De Tellerlikker

Adres
De Venne 111, 9671 EP Winschoten
Telefoon
0597 - 415579
Nationale Dinerbon Winschoten De Tellerlikker
Nationale Dinerbon Winschoten De Tellerlikker
Nationale Dinerbon Winschoten De Tellerlikker

Het is geen geheim dat het in het noorden van het land gezellig is. Dat deze gezelligheid vooral in Winschoten van groot formaat is een beter bewaard geheim. Wist u bijvoorbeeld dat een oude bijnaam van de inwoners van deze stad ‘Sodommers’ was? Bij De Tellerlikkers weten ze dat wel. Dit eetcafé is dan ook erg gezellig. Dat de naam in het Duits bordenlikker betekent misschien al genoeg, maar het is iets dat men maar wat graag doet na een maaltijd in dit eetcafé. Het is daarom een perfect eetcafé om een dinerbon van Diner Cadeau uit te geven.

Er is met liefde een kaart samengesteld door het keuken team die een combinatie is van de Franse, Duitse en Nederlandse keuken. Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een combinatie van de drie. De Franse keuken vanwege zijn goed gebalanceerde smaken. De Nederlandse omdat ze bij De Tellerlikker, ondanks de Duitse naam, toch echt Nederlanders zijn. De Duitse keuken is gekozen omdat u vanaf De Tellerlikker met een hink, een stap en een flinke sprong in Duitsland staat. Het resultaat is een kaart waar iedereen een recept kan kiezen waar hij zin in heeft. Neem bijvoorbeeld een lekker visje of kies voor één van de zes verschillende schnitzels.

Ook kunt u nu bij De Tellerlikker kiezen voor tafelgrillen. Deze nieuwe activiteit is voor iedereen een leuke ervaring. Maar het is ook nog eens een handige manier om elke maaltijd precies naar wens te laten zijn. U zult nooit meer een té rood of té gaar stuk vlees krijgen, want u mag het helemaal zelf doen! Kom dus snel langs om een bordje af te likken in dit leuke eetcafé. U kunt ook gerust betalen met een Dinerbon van Diner Cadeau.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen