Restaurant de Parelvisser

Adres
Hoofdweg 67, 9678 PH Westerlee
Telefoon
(0)597 433 082
Nationale Dinerbon Westerlee Restaurant de Parelvisser
Nationale Dinerbon Westerlee Restaurant de Parelvisser

Het Westerlee landgoed ligt op 25 minuten ten oosten van de stad Groningen. Dit landgoed was ooit eigendom van een Herenboer. Een Herenboer was een boer die genoeg kapitaal bij elkaar had verzameld om zelf niet meer op het land te werken. Deze was niet van adel maar had soms zelfs meer geld dan een adellijke familie. Herenboeren waren een verschijnsel die vooral na de Agrarische Revolutie veel voor kwamen in het noorden van het land. Omdat de landgoederen van deze rijke boeren zich wel over kilometers uit konden strekken was het gebruikelijk dat er extravagante landhuizen op werden gebouwd en indrukwekkende siertuien werden aangelegd. Het Westerlee is hier geen uitzondering op en dankzij een grondige restauratie is het nu mogelijk om te ervaren hoe het was om een landheer in de 19e te zijn. Deze ervaring is ook met een Dinerbon van Diner Cadeau te betalen.

Doordat ze bij het Westerlee landgoed precies de juiste combinatie van modern en klassiek hebben gevonden ontstaat er gevoel dat moeilijk te omschrijven is. Alsof u zich tussen de wereld van weleer en het heden bevind. Het gevoel wordt versterkt door de hoge kwaliteit van het eten dat ze in De Parelvisser op tafel weten te toveren. Doordat er geen cent is bespaard is het eindresultaat van ongeëvenaarde hoogte. Het is een bijzondere ervaring die u zeker aangeraden wordt.

Woorden schieten tekort als men moet uitleggen hoe het is om hier te overnachten. U zult het echt persoonlijk moet ervaren. Gelukkig kan dat nu ook met een Dinerbon van Diner Cadeau.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen