Grand Cafe 't Raadhuys

Adres
Raadhuisplein 30, 9501 SZ Stadskanaal
Telefoon
0599 650699
Nationale Dinerbon Stadskanaal Grand Cafe 't Raadhuys

In het Groningse Stadskanaal zit het Best Western Stadskanaal. In het hotel kunt u het restaurant Spitzen vinden, het is vernoemd naar Gerhard Spitzen, de beroemde schrijver van proza en poëzie. Met dezelfde liefde en creativiteit waar Spitzen zijn proza mee schreef maakt het restaurant zijn menu. U kunt hier uitstekend dineren en nu ook met een cadeau kaart betalen. Zoals de Dinerbon van DinerCadeau.

Het restaurant serveert zowel klassieke als moderne gerechten. Het zal u niets verbazen dat de naam Spitzen niet alleen is afgeleid van de schrijver maar ook slaat op de kwaliteit van het eten. In het Duits betekent Spitzen onder andere hoogtepunt. Bij Spitzen is dan ook het streven van de chef-kok en zijn team om u ‘Spitzen’ te leveren op zowel een culinair en een gastvrij gebied. Bij Spitzen is natuurlijk ook rekening gehouden met de kinderen. Er is een speciaal kindermenu want ook de kinderen verdienen ‘Spitzen’.

Het restaurant is helaas alleen geopend voor groepsreserveringen en partijen maar als u spontaan langs wilt komen kunt u bij het Grandcafé ’T Raadhuys aanschuiven. De bezetting van beide restaurants is hetzelfde. Het grandcafé heeft ook een heerlijk buitenterras waar u terecht kunt als het zonnetje hoog aan de lucht staat. Het Best Western kan u garanderen dat u bij zowel Spitzen als ’T Raadhuys een diner van de hoogste kwaliteit voorgeschoteld krijgt.

Twijfel dus niet langer en kom dineren bij Spitzen of neem plaats bij ’T Raadhuys. Maak het uzelf dan ook gemakkelijk door te betalen met een Dinerbon van DinerCadeau.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen