Moro

Adres
Gedempte Kattendiep 21, 9711PL Groningen
Telefoon
050 3603666
Nationale Dinerbon Groningen Moro
Nationale Dinerbon Groningen Moro
Nationale Dinerbon Groningen Moro

De Zuid-Mediterrane keuken is er een van vele zeer rijke smaken en geuren. De eeuwenoude kooktradities worden vandaag de dag nog vaak in ere gehouden en dit lijdt tot bijzondere gerechten en een bijzondere culinaire cultuur. U kunt vanaf nu van deze bijzondere keuken komen proeven en genieten met uw dinerbon aan het Gedempte Kattendiep in Groningen, waar restaurant Moro is gevestigd. Het restaurant ziet er zeer verwelkomend uit door de gezellige inrichting en de warme verlichting. U zal met uw dinercheque zonder uitzondering warm worden onthaald in dit restaurant, waar gastvrijheid, openheid en sfeer hoog in het vaandel staan.

De koks in de keuken van restaurant Moro hechten waarde aan de eeuwenoude culinaire tradities uit de Zuid-Mediterrane keuken. Zij bereiden met veel passie voor u bijzondere gerechten van de lekkerste ingrediënten die in zonnige streken goed hebben kunnen rijpen. Zo kunt u met uw dinerbon bijvoorbeeld komen proeven van een in ghee gebakken heekfilet met haricots verts, venkel en pittige vissaus, geserveerd met friet en kerriemayonaise. Ook kunt u kiezen voor een parenhoenfilet met clementine, venkel, grove mosterd en ouzo. Probeer ook zeker het pittige stoofpotje van verschillende soorten vis, zeevruchten met saffraan, knoflook, tomaat en rode peper. Sluit uw diner af met een heerlijke lavacake of een kleine tiramisu met citroen.

Voor een leuke avond uit eten in Groningen bij een bijzonder Mediterraan restaurant bent u bij Moro aan het juiste adres. Uw dinercheque is hier goed besteed, omdat u de heerlijkste smaken uit deze rijke keuken kunt gaan ontdekken en dat alles voor een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Wacht daarom niet langer en breng snel een bezoek aan dit leuke restaurant aan het Gedempte Kattendiep.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen