Grand Café Mr. Bakels

Adres
Gedempte Zuiderdiep 56, 9711HK Groningen
Telefoon
050 364 0081
Nationale Dinerbon Groningen Grand Café Mr. Bakels
Nationale Dinerbon Groningen Grand Café Mr. Bakels
Nationale Dinerbon Groningen Grand Café Mr. Bakels

Wilt u met uw dinerbon graag uit eten op een mooie en bijzondere locatie in het Noordelijke Groningen? Neem dan eens een kijkje bij Grand Café Groningen, een gezellig en in de buurt goed bekend grand café dat is gelegen aan het Groningse Gedempte Zuiderdiep. Het pand waarin het Grand Café huist deed vroeger dienst als eigendom van de Steenkolen Handelsvereniging en stamt nog uit de 19de eeuw. Dit geeft de ruimte een bijzondere sfeer. Door de inrichting is het grand café echter lekker laagdrempelig en zal u zich snel thuis voelen wanneer u met vrienden, familie of anderen het grand café bezoekt. Uw dinercheque is hier alle zeven dagen van de week welkom, dus neem deze vooral mee wanneer u richting het Grand Café vertrekt.

Duurzaamheid staat bij Grand Café Groningen hoog in het vaandel. Het brood komt van de ambachtelijke bakker, de groenten en het vlees van biologische boeren uit de buurt en de vis op het menu is van de duurzame vangst van het seizoen. Zo worden voor u de lekkerste en meest smaakvolle gerechten op tafel gezet, en wordt tegelijkertijd de lokale economie bevorderd en het milieu ontlast. Zo heeft iedereen baat bij de duurzame werkwijze van Grand Café Groningen!

Kom dus snel langs met uw dinerbon voor een lekker kopje koffie met huisgemaakte taart, een lekkere lunch, een uitgebreide high tea, een goed glas wijn of een heerlijk diner in een gezellige ambiance. Het team van Grand Café Groningen hoopt u en uw dinercheque snel welkom te mogen heten aan het Gedempte Zuiderdiep!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen