Hampshire Gravenhof

Adres
's Gravenhof 6, 7201DN Zutphen
Telefoon
0575 596866
Nationale Dinerbon Zutphen Hampshire Gravenhof
Nationale Dinerbon Zutphen Hampshire Gravenhof
Nationale Dinerbon Zutphen Hampshire Gravenhof
Nationale Dinerbon Zutphen Hampshire Gravenhof

Heerlijk uiteten met uw dinercheque? Dat kan nu zeker bij hotel ’s Gravenhof Zutphen! Dit prachtig hotel is gelegen aan het ’s Gravenhof in Zutphen. Het hotel brengt een geweldige historie met zich mee. Bij binnenkomst zult u dit zeker merken aan de architectuur uit de zeventiende eeuw en de schilderijen aan de muren uit de zeventiende en achttiende eeuw. Ga gerust langs na een wandeling in het mooie oude gedeelte van Zutphen waar u de Sint Walburgiskerk kunt bezichtigen of maak een wandeling door de kronkelende straten en steegjes. Een geweldig team staat voor u klaar. Zij helpen u gerust met al uw vragen en wensen. Ook helpen zij u zeker met het beleven van een geweldig bezoek!

Voor uw dinercheque krijgt u heerlijke verschillende soorten gerechten in de brasserie of de tapasbar. Zo kunt u kiezen uit een lunch of diner. Voor de tapasgerechten kunt u onder andere een dieprode rioja met Bob's Olives en huisgemaakt foccacia brood krijgen of zes koude tapas en zes warme tapas gerechtjes. Natuurlijk zijn er ook heerlijke tapasdesserts voor u aanwezig die bestaat uit vier verschillende kleine gerechtjes. Voor een lekkere borrel of een kop koffie bent u natuurlijk ook altijd welkom! Geniet van een van deze vele keuzes in een van de verschillende ruimtes van het hotel of op het mooiste terras van Zutphen!

Bent u wel geïnteresseerd in heerlijke gerechten waar u van kunt wegdromen? Aarzel dan geen moment en ga met uw dinerbon of dinercheque langs bij het geweldige hotel ’s Gravenhof Zutphen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen