Brasserie 6

Adres
's Gravenhof 6, 7201DN Zutphen
Telefoon
0575 - 596 866
Nationale Dinerbon Zutphen Brasserie 6
Nationale Dinerbon Zutphen Brasserie 6
Nationale Dinerbon Zutphen Brasserie 6
Nationale Dinerbon Zutphen Brasserie 6

Op het mooie Gravenhof tegenover de prachtig Walburgiskerk ligt Brasserie 6. Deze strakke lunch- en dinerruimte contrasteert prachtig met de klassieke omgeving. Waar vroeger de graven van Gelre zich verzamelden, kunt u nu heerlijk lunchen, dineren en High Tea’en. Kom dus vooral eens langs met uw Dinercheque.

De kaart van dit mooie restaurant is zeer gevarieerd. De chefs maken zoveel mogelijk gebruik van seizoens-  en streekproducten, waardoor de kaart regelmatig wisselt. Als u zich echt wilt laten verrassen kunt u kiezen voor een driegangen of viergangen verrassingsmenu. Daarnaast kunt u heerlijke gerechten à la carte bestellen. Heeft u speciale wensen door een allergie of een speciaal dieet? Geen probleem. Onze chefs maken een heerlijk alternatief.Op onze vernieuwde lunchkaart staan oude klassiekers en nieuwe verrassende lunchgerechten. Met een flinke pot thee op tafel, smullen van lekkernijen en ondertussen bijkletsen met vrienden? Onze High Tea is dan precies wat u wil. De locatie van Brasserie 6 is werkelijk uniek. Het is dan ook uitermate geschikt voor elke gelegenheid. Uw zakenlunch, intiem diner of reünie. Het terras met uitzicht op de Walburgiskerk is op warme dagen heerlijk toeven. Op minder warme dagen zetten wij gewoon de terrasverwarming aan 

Bij Brasserie 6 hopen wij u binnenkort te mogen verwelkomen. Met uw Dinercheque kunt u bij ons heerlijk culinair dineren op een prachtige locatie. Tot dan!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen