Chinees Suus'Garden

Adres
Gamerschestraat 7, 5301 AN Zaltbommel
Telefoon
0418 512924
Nationale Dinerbon Zaltbommel Chinees Suus'Garden
Nationale Dinerbon Zaltbommel Chinees Suus'Garden

Bent u op zoek naar een leuk restaurant in Zaltbommel waar u de dinerbon kunt besteden? Bent u ook zo dol op Chinees eten? Dan zit u bij Chinees Restaurant Suus’ Garden wel goed! Dit restaurant stond voorheen bekend als ‘Bommelwok’. Hier kunt u gezellig Chinees komen dineren in een sfeervolle in Oosterse stijl ingerichte ‘huiskamer’. Zo sieren er onder andere prachtige Oosterse taferelen aan de wand. Als het weer het toe laat dan kunt u als u snel bent een van de twee tafeltjes die voor de deur staan bemachtigen en buiten genieten van de heerlijke Chinese keuken.

Uw dinercheque is bij Suus’ Garden goed besteed! Alle Chinese specialiteiten worden namelijk bereid met verse producten, zodat de goede smaak en kwaliteit van het eten gewaarborgd wordt. U kunt met uw dinerbon kiezen uit veel verschillende voordeelmenu’s. Deze worden standaard geserveerd met witte rijst, maar voor vijftig cent extra kunt u ook nasi, bami of friet krijgen. Ga bijvoorbeeld voor een Tjap tjoy menu. Of wat dacht u van een ‘Daging smoor’ menu van gestoofd rundvlees in ketjapsaus? Er zijn ook aparte maand menu’s, die u ook met uw dinerbon kunt bestellen.

Samen met uw partner of gezin geniet u van een heerlijk avondje smullen.  Kom dus snel langs en bestel bij Chinees Restaurant Suus’ Garden in Zaltbommel! 

Let op: u kunt de dinercheque van Diner Cadeau alleen gebruiken als u in het restaurant komt eten, dus niet als u gerechten komt afhalen.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen