Pannenkoekenhuis De Tijd

Adres
Wolfhezerweg 87, 6874 AC Wolfheze
Telefoon
026-4821202
Nationale Dinerbon Wolfheze Pannenkoekenhuis De Tijd
Nationale Dinerbon Wolfheze Pannenkoekenhuis De Tijd
Nationale Dinerbon Wolfheze Pannenkoekenhuis De Tijd
Nationale Dinerbon Wolfheze Pannenkoekenhuis De Tijd

Let op: Bij dit restaurant is uw cadeaukaart alleen te gebruiken op maandag t/m donderdag

 Pannenkoekenhuis De Tijd is te vinden in Wolfheze, vlakbij een prachtig natuurgebied met vele wandel- en fietsroutes. Zo’n heerlijke pannenkoek is echter niet het enige waar u de Dinercheque aan kunt besteden. Ze beschikken ook een uitgebreide lunch- en dinerkaart waardoor gasten ook kunnen genieten van meer culinaire gerechten. Het is ook leuk om een High Tea te bestellen. Want wat is er gezelliger dan samen met vrienden of familie thee drinken met zoete en hartige hapjes er bij? Kom nu met uw Dinerbon naar Pannenkoekenhuis De Tijd!

Bij Pannenkoekenhuis De Tijd komt iedereen meteen helemaal tot rust. De inrichting is warm en ruim opgezet en de open haarden zorgen voor een huiselijke ambiance. Of u nou uitgebreid wilt dineren of zin heeft in een lekkere pannenkoek, u bent bij De Tijd aan het juiste adres. U kunt uw pannenkoek uiteraard laten beleggen met de vertrouwde belegsoorten, zoals kaas of spek. Maar het is ook leuk om de Dinercheque te besteden aan een speciale pannenkoek. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Spaanse pizza met chorizo, kaas, paprika en rode uienringen? Misschien is een uitgebreid driegangenmenu meer uw ding. Dit kan al vanaf €27,50! Onder de hoofdgerechten vindt u onder andere gegrilde diamanthaas met een saus van rode port en vossenbessen.

Pannenkoekenhuis De Tijd is ook een leuke plek om uw kinderen mee naar toe te nemen. Vergeet ook dan uw Dinercheque niet. Ze kunnen zelf hun kinderpannenkoek versieren en een cadeautje grabbelen. Ook beschikt het restaurant over een luxe speelkamer, waar de kleintjes tussen de gerechten door fijn kunnen spelen.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen