Reuselink Restaurant

Adres
De Slingeweg 20, 7115AG Winterswijk
Telefoon
0543 513025
Nationale Dinerbon Winterswijk Reuselink Restaurant
Nationale Dinerbon Winterswijk Reuselink Restaurant
Nationale Dinerbon Winterswijk Reuselink Restaurant
Nationale Dinerbon Winterswijk Reuselink Restaurant
Nationale Dinerbon Winterswijk Reuselink Restaurant

Kom heerlijk dineren, lunchen of borrelen bij Restaurant Reuselink in Winterswijk! Bij ons kunt u een lekker hapje eten in een sfeervolle omgeving. Ons restaurant in Winterswijk biedt lunch, diner en borrel mogelijkheid. Ook kunt u bij ons een high beer, ontbijt en high wine reserveren. Gezellig genieten met een groep? Uit eten met kinderen? Of juist romantisch dineren met zijn tweetjes. Voor ieder gezelschap hebben wij een geschikte plek in ons restaurant. Snel, eenvoudig en voor een mooie prijs! 

Ons restaurant is gelegen te midden van de bossen van Winterswijk. Het is heerlijk om op een zondagmiddag voor uw diner een fijne boswandeling te maken. Om vervolgens lekker te genieten van uw diner in ons sfeervolle restaurant. Een rustgevende groene omgeving, zo dineert u in alle rust en op een unieke locatie.

Onze uitgebreide menukaart biedt voor ieder wat wils. Er is een uitgebreid aanbod voor diner, lunch en borrel gelegenheid. Ook is er een speciaal kidsmenu. Heeft u een allergie of bepaalde (dieet)wensen waar wij rekening mee moeten houden? Geef het gerust door aan onze bediening en onze keukenbrigade zal er rekening mee houden. Wist u trouwens dat onze indoorspeeltuin naast het restaurant gelegen is?

Dichtbij het restaurant is een indoor speeltuin en outdoor speeltuin. Ook is er een kegelbaan aanwezig in de zaal achter het restaurant. Gezellig met de familie een potje kegelen en vervolgens lekker lunchen of dineren in ons restaurant? Het kan allemaal. 

Tot snel in ons restaurant!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen