Alexandros Wageningen

Adres
Spelstraat 1, 6707 ER Wageningen
Telefoon
0317- 418 535
Nationale Dinerbon Wageningen Alexandros Wageningen

Welkom bij restaurant Alexandros, een écht Grieks specialiteitenrestaurant dat is gelegen aan de Spelstraat 1 in Wageningen. Bij restaurant Alexandros bent u het hele jaar door met uw dinerbon welkom om te komen genieten van allerhande Griekse specialiteiten en smaakvolle gerechten die door een ervaren chef worden bereid. Voor de bereiding worden verse ingrediënten gebruikt en er wordt gewerkt met die producten waar de koks in Griekenland ook mee zouden werken. Op deze manier waant u zich bij uw bezoek aan restaurant Alexandros even op vakantie in het zonnige Griekenland en maakt u kennis met de echte smaak van het land. Waar u met uw dinercheque ook van kunt komen genieten is de Griekse gastvrijheid. U zal bij Alexandros namelijk warm worden onthaald bij uw bezoek!

In de keuken van restaurant Alexandros worden verschillende soorten gerechten bereidt. U kunt bijvoorbeeld genieten van traditionele Griekse ovengerechten en vleesgerechten, zoals een Bifteki. Dit is een gerecht van gekruid gehakt en fetakaas. Het gerecht wordt geserveerd met Gyros, rijst, tzatziki en een frisse salade met een smaakvolle dressing. Wilt u graag veel verschillende gerechten proeven tijdens uw bezoek met uw dinerbon? Bestel dan ‘mezedes’. Dit zijn kleine gerechtjes die erg geschikt zijn om te delen. U kunt met uw gezelschap onbeperkt mezedes eten, waarbij de bediening langskomt met grote schalen vol mezedes waaruit u een keuze kunt maken.

Ontdek zelf de verschillende mogelijkheden die u met uw dinercheque heeft bij restaurant Alexandros Wageningen en breng snel een bezoek aan dit gezellige restaurant aan de Spelstraat 1!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen