Eekterzicht

Adres
Dorpsstraat 64, 8171BS Vaassen
Telefoon
0578-623992
Nationale Dinerbon Vaassen Eekterzicht
Nationale Dinerbon Vaassen Eekterzicht
Nationale Dinerbon Vaassen Eekterzicht

Vaassen is een plek in Nederland waar u in uw leven zeker een keer een bezoek aan gebracht moet hebben. Mocht u op bezoek gaan, loop dan vooral niet voorbij eetcafé Eekterzicht. Hier kunt u bij uw bezoek heerlijk genieten van een kop koffie, gezellige high tea, lekkere lunch of een voortreffelijk driegangen diner. Kom een keer langs met uw dinercheque en geniet van het authentieke Vaassen.

Vaassen heeft dan misschien een onbekende naam in Nederland maar dat is geheel onterecht. Gelegen in de prachtige veelzijdige natuur. In de buurt van de prachtige unieke Ijssel en de adembenemende Veluwe. Vanaf Vaassen heeft u de mogelijkheid om uw dag te vullen met verschillende activiteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons in de buurt een bezoekje brengen paleis het Loo.

Wilt u binnenkort een verjaardag, huwelijksfeest, vrijgezellenfeest, personeelsfeest etc. houden? Dan bent u bij eetcafé Eekterzicht helemaal aan het goede adres. Bij ons eetcafé zorgen we ervoor dat uw feest tot in detail wordt geregeld. Zo zorgen wij voor heerlijk eten in de vorm van een lekker buffet, verschillende hapjes of lekker ontbijtjes. Wij zullen met volle aandacht luisteren naar uw wensen wat betreft het feest. Wij zullen ervoor zorgen dat uw feest soepel en volgens plan verloopt.

Waar wij, naast feesten organiseren, goed in zijn is heerlijk eten. Schuif snel een keer bij ons aan met uw dinercheque en geniet van een van onze heerlijke gerechten. Mocht het weer het toelaten dan kunt u bij ons ook gerust plaatsnemen op ons knusse terras.

Zien we u snel een keer verschijnen? Neem gerust uw dinercheque of dinerbon mee en geniet!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen