Brasserie KriebelZ

Adres
Dorpsstraat 59, 7396 AL Terwolde
Telefoon
0571 - 292022
Nationale Dinerbon Terwolde Brasserie KriebelZ
Nationale Dinerbon Terwolde Brasserie KriebelZ
Nationale Dinerbon Terwolde Brasserie KriebelZ
Nationale Dinerbon Terwolde Brasserie KriebelZ

Brasserie Kriebelz in het dorpje Terwolde bij Deventer is een leuke plek om uw Dinercheque te besteden. Vooral in combinatie met een gezellig dagje uit! De prachtige omgeving leent zich namelijk uitstekend voor een stevige wandeling of fietstocht. Daarna bent u van harte welkom bij Brasserie Kriebelz voor een lunch, borrel, diner of lekker stukje taart. Neem plaats op het ruime terras en geniet van de zon, de vogelgeluiden en een voortreffelijke maaltijd. Vergeet uw Dinercheque niet!

In 2015 werd Brasserie Kriebelz uitgeroepen tot het leukste restaurant van gemeente Voorst. Dat is toch wel genoeg reden om een keertje langs te gaan! Tijdens de lunch kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan Hollandse klassiekers, zoals een tosti, boerenomelet, broodje gehaktbal of pannenkoek. Het is ook mogelijk om met uw Dinercheque dé specialiteit uit de Elzas te bestellen: Flammkuchen! Ook in de avond kunt u aanschuiven bij Brasserie Kriebelz. Op de wisselende menukaart vindt u een aantal bijzondere vlees- en visgerechten. Bijzonder is het Dekselse Pannetje. U krijgt dan een eigen pannetje als hoofdgerecht, waarbij de inhoud afhangt van het seizoen en de inspiratie van chef.

Bij Brasserie Kriebelz bent u ook aan het goede adres voor een feestelijke gelegenheid. Ook met uw Dinercheque! Zo bieden ze zowel een brunch, high tea, high wine én high beer aan! Bij de laatste bijvoorbeeld krijgt u drie speciaalbiertjes, begeleid door diverse warme en koude hapjes. Voor echte grote groepen hebben ze ook een aantal bijzondere buffetten en groepsactiviteiten. Neem eens een kijkje op hun website!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen