Prinsheerlijk (GEEN E-VOUCHERS)

Adres
Plein 1940 nr 187, 3925 JM Scherpenzeel
Telefoon
033 285 4061
Nationale Dinerbon Scherpenzeel Prinsheerlijk (GEEN E-VOUCHERS)
Nationale Dinerbon Scherpenzeel Prinsheerlijk (GEEN E-VOUCHERS)
Nationale Dinerbon Scherpenzeel Prinsheerlijk (GEEN E-VOUCHERS)
Nationale Dinerbon Scherpenzeel Prinsheerlijk (GEEN E-VOUCHERS)

Wilt u graag met uw dinerbon gaan eten in een leuk, laagdrempelig restaurant waar een goede sfeer heerst, en dan het liefst in de plaats Scherpenzeel? Dan hebben wij nu de ideale bestedingsmogelijkheid voor u. Aan het Plein 1940 in het bruisende hart van Scherpenzeel ligt namelijk Prinsheerlijk eten & drinken, een leuk restaurant waar u met uw dinercheque meer dan welkom bent. De centrale ligging van Prinsheerlijk eten & drinken zorgt ervoor dat het restaurant een gezellige ontmoetingsplaats is voor buurtbewoners en voorbijgangers. Laat u door de bediening gastvrij onthalen, dat doen ze namelijk met veel plezier. 

In de keuken van Prinsheerlijk eten & drinken wordt met veel plezier gekookt. Voor het bereiden van de verschillende gerechten worden verse en kwalitatief hoogstaande producten gebruikt. Bestel met uw dinerbon een lekkere vegetarische groentelasagne met courgette, aubergine, tomaat en gratin van oude kaas, of ga voor de gegrilde kipsaté met atjar, kroepoek, huisgemaakte pindasaus en gebakken uitjes. Heeft u na het diner nog zin in een nagerecht, probeer dan de huisgemaakte wafel met warme kersen met yoghurt bosvruchtenijs of het chocolade trio van mousse van witte chocolade, schots van melkchocolade en brownie. Laat u verassen door de verschillende smaken en vraag de bediening naar de lekkerste bijpassende wijnen.

Maak u klaar voor een heerlijke middag of avond uit eten bij dit gezellige restaurant in hartje Scherpenzeel en reserveer een tafel in restaurant Prinsheerlijk eten & drinken! Uw dinercheque is hier ook van harte welkom, dus vergeet deze niet mee te nemen naar het restaurant!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen