Albertos Italian

Adres
Molenplein 7, 3862 JL Nijkerk
Telefoon
033 258 5774
Nationale Dinerbon Nijkerk Albertos Italian
Nationale Dinerbon Nijkerk Albertos Italian
Nationale Dinerbon Nijkerk Albertos Italian

Alberto’s Italian is een restaurant, pizzeria, wijnbar en trattoria in één! U kunt hier nu ook komen dineren in ruil voor uw Dinerbon. U vindt dit gezellige en industrieel ingerichte restaurant aan de rand van het centrum van Nijkerk. Het is niet zomaar een doorsnee Italiaans restaurant, maar hechten veel waarde aan eerlijke pure producten en bijzondere culinaire creaties. Ze hechten bij Alberto’s Italian veel waarde aan familie en vrienden en doen er dan ook alles aan om u een gezellige en smakelijke avond te bezorgen. Kom dus binnenkort langs met uw Dinercheque!

Een leuke manier om gezellig samen te eten is het Shared Dining-concept van Alberto’s Italian. Dit houdt in dat u samen met uw tafelgenoten allemaal kleine gerechten bestelt om samen te delen. Dit is ideaal voor een avondje uit met vrienden! De gerechten bevatten uitsluitend ingrediënten die zorgvuldig zijn uitgekozen, met extra aandacht voor kwaliteit en versheid. Maar liefst 90% van de ingrediënten zijn biologisch. Ruil uw Dinerbon in voor één van de heerlijke verse pizza’s. Ze hebben een aantal klassiekers zoals de Pizza Pepperoni, Pizza Tonno en Pizza Funghi. Daarnaast serveren ze ook een aantal bijzondere varianten zoals de Pizza Da Vinci met cherrytomaat, zachte geitenkaas, pancettaspek, buffelmozzarella, pompoenpitten en rucola.

Blijf na het diner met de Dinercheque gerust nog even hangen aan de bar. Zo wordt er elke vrijdagavond een fridaynight lounge georganiseerd. Geniet van een lekker drankje, praat gezellig bij en waag een dansje op de muziek van de beste dj’s. Het team van Alberto’s Italian hoopt u spoedig te mogen ontvangen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen