Grand Café De M'ooije Waard

Adres
Sint Willibrordstraat 20, 6566DD Millingen aan de Rijn
Telefoon
0481 434 430
Nationale Dinerbon Millingen aan de Rijn Grand Café De M'ooije Waard
Nationale Dinerbon Millingen aan de Rijn Grand Café De M'ooije Waard
Nationale Dinerbon Millingen aan de Rijn Grand Café De M'ooije Waard

Er even tussenuit? Lekker smullen van verrukkelijke gerechten terwijl u aan niets hoeft te denken? Ga dan nu met uw dinerbon of uw dinercheque naar Grand Café De M'ooije Waard! Van dinsdag tot en met zondag is het restaurant geopend. De openingstijden kunnen verschillen tussen 12:00 uur en 02:00 uur. Op de site van Grand Café De M'ooije Waard staan de openingstijden die bij die dag of dagen horen. Zo weet u wanneer voor u het ideale moment is. Grand Café De M'ooije Waard is gevestigd aan de Sint Willibrordstraat in Millingen aan de Rijn. Een leuk en knus dorpje dat haar gasten veel te bieden heeft. Een leuke fietstocht of wandeling kunt u hier zeker maken. De Rijndijk geeft u namelijk prachtig zicht op de rivier en andere mooie plekken.

De koks hebben een lekkere lunch- en dinerkaart voor u samengesteld. Zo staan onder andere huisgemaakte soep met rode paprika, gamba’s gebakken in olie met knoflook en Spaanse peper, een grote schnitzel met zigeunersaus of pittige champignonsaus, en tosti’s op de menukaarten. U en uw gezelschap kunnen volop genieten van deze gerechten. Uiteraard kan dit met een drankje erbij! Naast lunchen en dineren kunt u hier ook genieten van een stukje taart of een borreltje met iets lekker erbij. Ook kunt u lekker dansen tot in de late uurtjes!

Als u eens een andere dag wilt dan normaal dan kunt u het beste met uw dinerbon of dinercheque naar Grand Café De M'ooije Waard gaan, want hier beleeft u wat echt genieten is!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen