Grand Cafe Rutgers

Adres
De Muggenwaard 7, 6988 BX Lathum
Telefoon
0313 - 632963
Nationale Dinerbon Lathum Grand Cafe Rutgers
Nationale Dinerbon Lathum Grand Cafe Rutgers
Nationale Dinerbon Lathum Grand Cafe Rutgers
Nationale Dinerbon Lathum Grand Cafe Rutgers

Genieten van de natuur is in Gelderland op verschillende locaties zeer goed te doen. Eén van de locaties om dat te doen is bijvoorbeeld het waterrijke gebied rondom de Rhederlaag dat net ten oosten van Arnhem ligt. Hier kunt u niet alleen terecht voor een mooie wandeling langs de oevers van de Rhederlaag maar u kunt hier ook een heerlijke dag doorbrengen op het water. Mochten beide u niet behagen dan is er altijd nog het Grand Café Rutgers. Hier is het altijd goed toeven. Ook met een dinerbon van Diner Cadeau bent u hier van harte welkom.

Vaak gebeurt het dat een café met zo’n locatie op zijn lauweren rust. Niets is minder waar voor Rutgers. Hier hebben ze de kwaliteit hoog in het vaandel. Het zal dan ook niet gebeuren dat uw dag in het spreekwoordelijke water valt.

Rutgers heeft een heerlijk terras waar men tijdens de zomer maanden een heerlijke middag in de zon kunnen doorbrengen. Ook als de zon wat is gezakt en het tijd wordt om wat te gaan eten kunt u gewoon blijven zitten. Door een bijzondere keuken in stand te houden weten ze het klaar te spelen dat u een hele dag door kan brengen bij Rutgers zonder ooit uit uw stoel te hoeven komen. Ook als het weer niet meewerkt is Rutgers de aangewezen locatie. De binnenkant van het Grand Café is knus en gezellig.

Het Grand Café helpt u ook met veel plezier met het organiseren van een feestje. Met hulp van het personeel is elke aangelegenheid een gegarandeerd succes. Ze hebben bij Rutgers immers meer dan genoeg ervaring. Ze worden dan ook regelmatig ingezet voor een plethora aan gelegenheden.

Kom snel een keertje buurten en wordt aangenaam verrast door de Rhederlaad en Rutgers. Vergeet vervolgens niet te betalen met een Diner Cadeau dinerbon.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen