Molen de Zwaluw

Adres
Batterijenweg 19, 4041 DA Kesteren
Telefoon
0488 - 488833
Nationale Dinerbon Kesteren Molen de Zwaluw
Nationale Dinerbon Kesteren Molen de Zwaluw
Nationale Dinerbon Kesteren Molen de Zwaluw
Nationale Dinerbon Kesteren Molen de Zwaluw

Welkom bij pannenkoeken restaurant Molen De Zwaluw, hét leukste pannenkoekenrestaurant en dat midden in het groene hart van Nederland, de Betuwe. De unieke ligging van het restaurant in een korenmolen maken dit een zeer originele bestedingsmogelijkheid voor uw dinercheque. Voor een uitje met vrienden, gezin, of de hele familie bent u bij Molen de Zwaluw dan ook geheel aan het juiste adres!

Bij pannenkoeken restaurant Molen De Zwaluw kunt u met uw dinercheque allereerst natuurlijk genieten van de lekkerste pannenkoeken en poffertjes met stroop, appel, spek en veel meer heerlijke ingrediënten. Daarnaast is er een uitgebreide kaart met visgerechten, vegetarische schotels en heerlijke sappige stukken vlees! Iedere maand kunt u bij Molen de Zwaluw profiteren van heerlijke maandmenu’s. Elke maand stelt de chef deze menu’s samen van de lekkerste producten van het seizoen. Dit zijn complete 3-gangen menu’s voor een zeer betaalbare prijs.

Wilt u een feest organiseren of iets ondernemen met een grote groep? Bij pannenkoekenrestaurant Molen de Zwaluw nemen ze met liefde de catering op zich. Zo kunt u op een prachtige unieke locatie geheel verzorgd uw bruiloft, verjaardag of andere festiviteit vieren, of met een grote groep collega’s vergaderen onder het genot van de lekkerste broodjes en gerechten. Neem vooral contact op met de mogelijkheden want bij de Zwaluw denken ze graag met u mee om al uw wensen mogelijk te maken. Ze hopen u graag snel welkom te mogen heten, dus neem uw dinercheque in de hand en kom langs bij pannenkoekenrestaurant Molen de Zwaluw in Kesteren!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen