Restaurant Achter de Poorte (wo,do,zo)

Adres
Noorderwalstraat 21, 8081GL Elburg
Telefoon
0525-681292
Nationale Dinerbon Elburg Restaurant Achter de Poorte (wo,do,zo)
Nationale Dinerbon Elburg Restaurant Achter de Poorte (wo,do,zo)

Let op: U kunt hier alleen op woendag, donderdag en zondag betalen met uw Diner Cadeaukaart.

Een bijzonder restaurant om uw Dinercheque te besteden in Restaurant Achter De Poorte. Dit restaurant reeds 25 jaar gevestigd op één van de mooiste plekjes van het prachtige plaatsje Elburg. Het restaurant wordt met recht een culinair paradijs genoemd. Ze zijn zelfs vermeld door Michelin en de ‘Lekker’, de restaurantgids waar elk jaar de beste 500 restaurants van Nederland in staan. Kom het zelf ervaren met uw Dinercheque.

Bij Restaurant Achter De Poorte kunt u uitgebreid tafelen en genieten van een luxe diner en een goed glas wijn. De keuken is Frans-Mediterraan, maar de gerechten worden altijd op een eigentijdse en frisse manier bereid. De ingrediënten zijn dagvers en van hoge kwaliteit. Restaurant Achter De Poorte serveert graag vis, zoals u kunt verwachten in een oude vissersstad als Elburg. Uiteraard mogen een aantal mooie vleesgerechten niet van de menukaart ontbreken. Zo kunt u onder andere gebakken lamsrump met zacht gegaarde lamsnek, ratatouille, polenta en jus van bonenkruid bestellen. Dit kunt u ook met de Dinercheque betalen! Het is ook mogelijk om een all-in-menu te kiezen. Dan dineert u met drie, vier, vijf of acht gangen, inclusief wijnarrangement, koffie en huisgemaakte friandaises. Leun achterover en geniet van deze smakelijke proeverij!

De menukaart van Restaurant Achter De Poorte verandert aan de hand van de seizoenen. In oktober en november serveren ze bijvoorbeeld elke vrijdag een bijzonder wildmenu. Deze bestaat maar liefst uit tien gerechtjes! Met uw Dinerbon beleeft u bij Achter De Poorte een unieke avond uit.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen