Restaurant Pomphuis

Adres
Klinkenbergerweg 41, 6711MJ Ede
Telefoon
0318-653133
Nationale Dinerbon Ede Restaurant Pomphuis
Nationale Dinerbon Ede Restaurant Pomphuis
Nationale Dinerbon Ede Restaurant Pomphuis
Nationale Dinerbon Ede Restaurant Pomphuis

Let op: In dit restaurant kan enkel met de fysieke cadeaukaart worden betaald. De e-vouchers worden niet geaccepteerd.

U bent van harte welkom om met uw Dinerbon te komen dineren bij Restaurant Pomphuis! Dit restaurant is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in Ede, waarvan de unieke architectuur behouden is gebleven. Aan de achterzijde bevindt zich een prachtig terras waar u in alle rust kunt genieten van de heerlijke gerechten en bijpassende wijnen. Iedereen die van culinaire verassingen houdt, is bij Restaurant Pomphuis aan het juiste adres! Ze zijn zeven dagen per week geopend tussen 17:30 en 22:00. Neem ook gerust uw Dinercheque mee.

Bij Restaurant Pomphuis kunt u echt weer eens genieten van een uitgebreid diner. Voor slechts €29,50 kunt u al een driegangenmenu bestellen. Deze mag u zelf samenstellen aan de hand van de veelzijdige menukaart, die zes keer per jaar opnieuw wordt opgesteld door het keukenteam. Bestel als voorgerecht bijvoorbeeld krokant gebakken gamba’s met maiscrème, popcorn en gebrande mais of huisgemaakte wildpaté met appelcompote en toast. Daarna kunt u uw diner vervolgen met het hoofdgerecht. Ruil uw Dinerbon bijvoorbeeld om voor de bijzondere zwijnshaas met appel-Madeirajus, zuurkool en spruitjes! Een mooi glas rode wijn zal hier heerlijk bij smaken. Laat u uw diner liever in de handen van de chef? Ga dan voor het verassingsmenu van drie of vier gangen.

De beleving van de gast staat bij Restaurant Pomphuis centraal. Geef ook gerust uw allergieën of andere dieetwensen door aan een van de medewerkers, want hier houden ze graag rekening mee. De vegetariërs zijn met hun Dinercheque hier ook aan het juiste adres. Onder de voorgerechten vindt u bijvoorbeeld Americain pancakes van zoete aardappel met geitenkaas, ahornsiroop en pistache. Dat wordt smullen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen