Al Gusto

Adres
Meidoornlaan 14, 6921 EL Duiven
Telefoon
06 24 54 82 17
Nationale Dinerbon Duiven Al Gusto
Nationale Dinerbon Duiven Al Gusto

Zou u de dinerbon graag willen omruilen voor een heerlijk diner bij u thuis in plaats van voor een avond uit eten? Bijvoorbeeld omdat u een etentje organiseert bij uw thuis? Dat is nu mogelijk bij Al Gusto - Thuis in Tapas. Bij dit Mediterrane restaurant kunt u met uw dinercheque heerlijke Spaanse tapas en andere Mediterrane gerechten bestellen, die u vervolgens in het comfort van uw eigen eetkamer kunt op eten. Bovendien wordt u ook nog eens voorzien van bijpassend servies, waaronder gezellige Spaanse stenen bakjes en schoteltjes. Afwassen hoeft niet meer: de volgende dag haalt Al Gusto alles netjes weer bij u op!

De lekkere hapjes en maaltijden op de kaart van Al Gusto – Thuis in Tapas zijn zeer uiteenlopend, maar worden allemaal bereid van de verste ingrediënten. Al Gusto betekent ‘’met Smaak’’ in het Spaans, dus dat zegt eigenlijk al genoeg over de smaak van de gerechten! De chef doet altijd zijn uiterste best om u een heerlijke maaltijd te bezorgen. Op de website van Al Gusto staan alle verschillende tapas overzichtelijk weergeven. Zo kunt u eenvoudig een keuze maken en uw favoriete tapas bestellen. U kunt ook de dinerbon besteden aan een Mediterraan buffet, waarbij er een royaal buffet met Spaanse, Italiaanse en Griekse gerechten wordt klaargezet. Dat betekent dat iedereen kan genieten van een perfecte maaltijd!

Neem gerust even contact op met Al Gusto – Thuis in tapas om de mogelijkheden te bespreken. Het enthousiaste team zal haar uiterste best doen om uw persoonlijke wensen in vervulling te laten gaan! En dan kunt u er ook nog eens met uw dinercheque betalen.

Let op: u kunt bij Al Gusto alleen catering voor thuis bestellen (en dus niet op locatie dineren).

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen