Restaurant Het ei van Columbus

Adres
Stoppelbergweg 63, 7361TE Beekbergen
Telefoon
055 5061498

Let op!: Bij dit restaurant kunt u geen papieren/digitale voucher inleveren!

In Beekbergen aan de Stoppelbergweg staat midden op de Veluwe restaurant Het Ei van Columbus. Het chique en sfeervolle restaurant is gelegen in de prachtige bossen van de Veluwe.
Kom bij ons langs voor een romantische date, een gezellig gezinsetentje of gezellig met een groep en neem uw dinercheque mee! U kunt bij ons binnen of buiten eten. Wij beschikken binnen namelijk over een mooie kleine zaal, een apéritiefbar en een bistro met openhaard. Buiten hebben wij een grote tuin met een groot terras. In de tuin is er een springkussen aanwezig voor de kinderen. Voor ons is het heel belangrijk dat wij u lekker eten aanbieden en dat u verder een aangenaam verblijf heeft in ons restaurant.

Vanuit de keuken worden er buffetten, 3-gangen keuzemenu’s, a la carte menu’s, een kleine kaart, een allergenenkaart en kindermenu’s verzorgd. De buffetten bestaan uit 11 verschillende keuzes. De andere menu’s bestaan uit warme of koude voorgerechten en hoofdgerechten met keuze uit rund, varken, zalm, eend en andere lekkere gerechten. Bij de gerechten serveren wij verschillende soorten witte en rode wijnen die uit verschillende gebieden van over de hele wereld komen. Met uw dinercheque kunt u ook heerlijke desserts bij ons eten. Deze desserts worden geserveerd met verschillende lekkernijen en soorten ijs, maar u kunt ook kiezen uit een heerlijke appeltaart geserveerd met kaneelijs en slagroom.

Wij zouden u graag langs zien komen met uw dinercheque, zodat wij u een zorgeloze middag en/of avond kunnen laten beleven!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen