BAS Beers and Steaks

Adres
Raadhuisplein 4, 3771 ER Barneveld
Telefoon
0342490969
Nationale Dinerbon Barneveld BAS Beers and Steaks
Nationale Dinerbon Barneveld BAS Beers and Steaks
Nationale Dinerbon Barneveld BAS Beers and Steaks
Nationale Dinerbon Barneveld BAS Beers and Steaks

BAS Beers & Steaks is onlangs uitgerold door horecaondernemer Albert Hotzky. Met dit restaurant stapt hij uit de trend van het luxe eten om terug te gaan naar de basis. Diervriendelijke en biologische producten, eenvoudige bereiding en comfort food van hoge kwaliteit staan centraal. U bent van harte welkom om te komen proeven in ruil voor uw Dinerbon! BAS Beers & Steaks is geopend van dinsdag tot en met zondag. Bel gerust even om te reserveren.

BAS Beers & Steaks draagt graag een steentje bij aan het samenbrengen van mensen. Het restaurant heeft in totaal 150 zitplaatsen in het restaurant en de serre. De serre kan zowel verwarmd als gekoeld worden en is het hele jaar geopend. Het restaurant is stoer en stijlvol ingericht en beschikt over een open keuken. Hier kunt u de koks uw stukje vlees zien grillen op de Braziliaanse grill. BAS Beers & Steaks is namelijk de specialist op het gebied van vlees. Uw Dinerbon is hier dus goed besteed! Het team is altijd op zoek naar het beste kippenvlees, het beste rundvlees en beste varkensvlees. Op de dinerkaart vindt u allerlei verschillende biefstukken zoals kalfs t-bone, dry aged entrecôte en Cote du Buoeff van 1000 gram voor twee personen. Bent u meer een kipliefhebber? Ga dan voor de langzaam gegaarde BBQ Chicken of Beercan Chicken, geserveerd met cole slaw en friet. Betalen kan gewoon met uw Dinerbon.

Een diner bij BAS Beers & Steaks is pas compleet na één van hun heerlijke desserts. Lekker is bijvoorbeeld de karamelbrownie, witte chocolade ijs, kletskop van chocolade en chocoladesaus. Liever een koffietje met likeur? Ook dat is mogelijk in ruil voor uw Dinercheque.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen