Troya Restaurant

Adres
Rijnkade 53, 6811 HB Arnhem
Telefoon
026 - 3515514
Nationale Dinerbon Arnhem Troya Restaurant
Nationale Dinerbon Arnhem Troya Restaurant
Nationale Dinerbon Arnhem Troya Restaurant

Bent u op bezoek in Arnhem? Dan moet u restaurant Troya zeker niet aan u voorbij laten gaan. Stap bij ons binnen met uw Dinerbon en geniet van de meest heerlijke specialiteiten van de Turkse keuken. Een echt Turkse eetervaring en dat aan de Rijnkade in de Arnhem, echt een toplocatie! Kom snel een keer binnenstappen en laat u verrassen.

Kies een van onze tongstrelende gerechten van onze uitgebreide kaart. Op onze kaart staat een uitgebreid aanbod van heerlijke Turkse vis- en vleesspecialiteiten. Vegetariërs niet getreurd. Ook als vegetariër kunt u bij Troya genieten van die echt Turkse eetervaring. Wij bieden namelijk meerdere heerlijke vegetarische gerechten aan. Troya kent een prachtige sfeervolle en warme inrichting waardoor het heerlijk tafelen is in een zorgeloze en ongedwongen sfeer. De gastvrijheid van het personeel en het interieur zorgen ervoor dat u heerlijk kunt genieten van het eten en uw gezelschap. Mocht het weer het toelaten dan kunt u bij ons natuurlijk ook plaatsnemen op ons prachtige terras gelegen aan de Rijnkade. Vanaf ons terras kunt u kijken op een van de mooiste uitzichten van Arnhem. Geniet van uw gerecht en kijk uit op de prachtige John Frost brug aan de ene kant en de Nieuwe Brug aan de andere kant. Kom langs met uw Dinerbon en ervaar het mooie uitzicht.

Een bezoek aan Troya zal u zeker niet teleurstellen. De mooie ligging en de prettige omgeving zorgen ervoor dat de zon voor u toch iets harder zal gaan schijnen. Een bezoek bij ons zorgt voor een glans aan uw dag. Wij hopen u snel te mogen ontvangen, ook met uw Dinerbon.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen