Restaurant King of India

Adres
Kortestraat 8, 6811EN Arnhem
Telefoon
026 4433639
Nationale Dinerbon Arnhem Restaurant King of India
Nationale Dinerbon Arnhem Restaurant King of India
Nationale Dinerbon Arnhem Restaurant King of India
Nationale Dinerbon Arnhem Restaurant King of India

Er is nu een bestedingsmogelijkheid van de dinercheque voor de echte fans van Indiaas eten, of voor degenen die hun entree willen maken in de wondere wereld van de Indiase specialiteiten. Bij Restaurant King of India aan de kortestraat 8 in Arnhem wordt u met open armen ontvangen voor een avond culinair Indiaas genieten met uw dinercheque, op een centrale locatie in de stad. De ideale afsluiter voor een dag shoppen in Arnhem, of gewoon een plek om lekker te eten en tot rust te komen na een lange werkdag.

Het concept van King of India is een all you can eat concept. U kunt werkelijk alles proeven. Ideaal voor degenen die voor het eerst in aanraking komen met de Indiase specialiteiten en hapjes, maar ook voor degenen die precies weten wat ze lekker vinden is er genoeg te beleven. Houdt u van pittig eten, dan bent u bij King of India aan het juiste adres voor een pittige curry met vlees of vis. Houdt u liever van zoetigere gerechten? Ook dan is er voor u genoeg keus. Probeer een van de tandoori’s of een milde curry uit. Kinderen kunnen lekker mee-eten met de milde gerechten, maar voor de allerkleinsten die de Indiase keuken nog niet kennen zijn er ook kindermenu’s met kip en friet te krijgen.

Het is goed toeven bij King of India, dat gezellig doch eenvoudig is ingericht. Met mooi weer kunt u ook eten op het terras, en gedurende het hele jaar kunt u Indiaas eten afhalen om er thuis van te genieten. Dé dinercheque besteding voor de liefhebber van Indiaas eten dus.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen