Le Baffon

Adres
Hoofdstraat 198, 7321 CL Apeldoorn
Telefoon
055 - 521 31 41
Nationale Dinerbon Apeldoorn Le Baffon

Let op: u kunt in dit restaurant niet met een e-voucher betalen. Enkel met een plastic pas.

Le Baffon is de uitgewezen plek in het centrum van Apeldoorn waar u met uw Dinerbon terecht kunt voor een ontspannen en gezellig diner. Ten eerste is het restaurant mooi ingericht en beschikt het over een serre met een leuk uitzicht over de Hoofdstraat. Ten tweede kunt u er ook nog eens heel erg lekker eten en drinken. Restaurant en Bar Le Baffon is geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf een uurtje of 16:00. U kunt er dus al vroeg aanschuiven voor een borrel en daarna blijven hangen voor het diner! Vergeet niet om ook uw Dinercheque mee te nemen.

Onder vaste gasten staat Le Baffon bekend om haar uitmuntende balans tussen prijs en kwaliteit. Zodra u het restaurant binnen stapt, ruikt u meteen wat voor heerlijke gerechten er worden klaar gemaakt in de open keuken. De chef-kok heeft met veel aandacht een menukaart samengesteld aan de hand van de klassieke Franse keuken en seizoensgerechten. U kunt bijvoorbeeld de Dinerbon besteden aan een drie- of viergangenmenu en zo extra uitgebreid en feestelijk dineren. Dit kan al vanaf €24,95! Bij de hoofdgerechten vindt u lekkernijen zoals eendenborst met rode wijnsaus, hazenbout met aardappelpuree, tournedos met pepersaus en in roomboter gebakken slibtong. De vegetariërs onder ons kunnen gevulde courgette of huisgemaakte lasagne bestellen.

Neem ook gerust uw kinderen mee naar restaurant Le Baffon voor een gezellig avondje uit met het hele gezin. Op het kindermenu staan leuke gerechtjes zoals kinderschnitzel, kibbeling en bitterballen. Uiteraard hoort hier ook friet en appelmoes bij! Geniet van een gezellig diner met uw Dinercheque!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen