Heerlijk Lokaal (geen e-vouchers)

Adres
Molenstraat-Centrum 1, 7311XG Apeldoorn
Telefoon
055 844 9351
Nationale Dinerbon Apeldoorn Heerlijk Lokaal (geen e-vouchers)
Nationale Dinerbon Apeldoorn Heerlijk Lokaal (geen e-vouchers)
Nationale Dinerbon Apeldoorn Heerlijk Lokaal (geen e-vouchers)

Let op: wij kunnen alleen fysieke Diner Cadeaukaarten accepteren. Geen e-vouchers. 

Met uw dinercheque kunt u nu terecht bij Heerlijk Lokaal! Heerlijk Lokaal is gevestigd aan de Molenstraat-Centrum in Apeldoorn. Er wordt hier niet vastgehouden aan standaard horecanormen, maar er wordt hier een prettige en losse sfeer gecreëerd. Jong en oud kunnen hier perfect heen gaan voor een heerlijk etentje. De inrichting van Heerlijk Lokaal is sfeervol. Er is een wit/bruin geblokte vloer met houten tafels en sierlijke krukken aanwezig. Ook is er een prachtige bar aanwezig waar heerlijk aan gedronken kan worden. Heerlijk Lokaal heeft ook een geweldige en vriendelijke bediening tot haar beschikking die hard voor u te werk gaat.

In de keuken worden heerlijke ambachtelijke en lokale gerechten bereid. De ingrediënten die daarbij gebruikt worden zijn vers en lokaal en worden samen met de lokale leveranciers zorgvuldig uitgezocht. De combinatie van deze lokale en verse producten zorgen voor een fantastisch smaakfestijn! Ook de kwaliteit van de gerechten blijft op deze manier hoog en dat is erg belangrijk voor Heerlijk Lokaal. Alleen maar heerlijke en eerlijke gerechten dus voor uw dinerbon! Bij heerlijk lokaal kunt u ambachtelijke koffie, vers gemaakte smoothies, lunchgerechten, verse salades, daghappen en ambachtelijke broodjes verwachten. Ook is er een uitgebreid diner met vele heerlijke keuzes aanwezig. Per seizoen wisselt Heerlijk Lokaal de menukaart, zodat er genoeg variatie blijft op de menukaart.

Heerlijk Lokaal is van dinsdag t/m zondag geopend. Kom eens langs met uw dinercheque of dinerbon voor een onvergetelijk etentje met vrienden en/of familie!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen