Gastrobar Onder de Pannen

Adres
Heereweg 22, 8891HS Terschelling
Telefoon
0562 448390
Nationale Dinerbon Terschelling Gastrobar Onder de Pannen
Nationale Dinerbon Terschelling Gastrobar Onder de Pannen
Nationale Dinerbon Terschelling Gastrobar Onder de Pannen
Nationale Dinerbon Terschelling Gastrobar Onder de Pannen

Gastrobar Onder de Pannen is de plek waar u moet zijn met uw dinercheque! Hier komt lekker eten en echte gezelligheid samen. Dit is een plek waar u elkaar op uw gemak kunt ontmoeten onder het genot van een heerlijke hapje en een drankje. De Gastrobar is ingericht, zoals een café moet zijn. Gezellig, warm en oude tinten. De donkere kleuren zorgen voor de fijne sfeer. Ook de bediening helpt hieraan mee. Het is een enthousiast team die u graag helpt met al uw vragen en wensen. U kunt aan hen ook laten weten als u speciale wensen heeft of last heeft van een allergie. Onder de Pannen heeft haar deuren van dinsdag tot en met zondag vanaf 16:00 uur geopend. Alle maandagen zijn zij gesloten met uitzondering van de herfst- en kerstvakantie.

Lekker smullen in ruil voor uw dinercheque. Ja dat is wat u hier echt kunt doen! De koks maken namelijk voor ieder wat wils. Er zijn gerechten met vlees, maar ook gerechten met vis. Bent u niet zo’n vlees of vis eter? Dan zijn er ook vegetarische gerechten! Doordat de gerechten iedere dag vers bereid worden, wordt de smaak van de gerechten ook beter behouden. U zult dus alleen maar kunnen genieten! Wilt u een speciale avond? Ga dan naar de thema-avonden van Onder de Pannen. Hierbij krijgt u een heerlijk gerecht dat past bij het thema van die avond.

Voor een echte avond genieten met uw gezelschap gaat u natuurlijk naar Gastrobar Onder de Pannen! Vergeet zeker uw dinercheque of dinerbon niet mee te nemen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen