Restaurant de Zwarte Haan

Adres
Nieuwebildtdijk 428, 9079 PG St. Jacobiparochie
Telefoon
0518-401649
Nationale Dinerbon St. Jacobiparochie Restaurant de Zwarte Haan
Nationale Dinerbon St. Jacobiparochie Restaurant de Zwarte Haan
Nationale Dinerbon St. Jacobiparochie Restaurant de Zwarte Haan
Nationale Dinerbon St. Jacobiparochie Restaurant de Zwarte Haan

Er kan tegenwoordig op het einde van de wereld gegeten worden. Goed gegeten. Daar zorgt het personeel van De Zwarte Zwaan wel voor, daar kunt u op rekenen. Dit restaurant, dat op een adembenemende locatie ligt, lukt het elke keer weer om zijn gasten compleet voldaan op huis aan te laten gaan. Ook de gasten die met een dinerbon van Diner Cadeau.

Dat het einde van de wereld in de Sint Jacobsparochie ligt is natuurlijk niet waar. Het prachtige uitzicht alleen al is hiervan een bewijs. Staand op de zeedijk, waar het restaurant aan ligt, kunt u op klaarlichte dag heel duidelijk Ameland zien liggen. In uw rug ligt dan het idyllische Fryske landschap. Het is een werkelijk ontroerend schouwspel. Dat weten ze bij De Zwarte Haan en bereiden er vervolgens eten dat naadloos aansluit op het uitzicht. De term ‘Het Oog wil ook wat.’ is nog nooit zo toepasselijk geweest.

Eten bereiden kunnen ze wel bij de Zwarte Haan. De zorg die ze voor het eten uitdragen is ongekend. Door gebruik te maken van dagverse streekproducten en een seizoensgebonden kaart lukt het de keuken brigade om de duurzaamheid van het eten te waarborgen. En met succes, want ze hebben bij De Zwarte Haan het certificaat Waddengoud ontvangen. Het is geen gemakkelijke taak om dit certificaat te ontvangen en behouden dus wordt het met veel trots in het restaurant gehangen.\

Kom genieten van al deze pracht en praal want u bent van harte welkom. Ook met een Dinerbon van Diner Cadeau.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen