Unia 12

Adres
Uniabuurt 12, 8911 LB Leeuwarden
Telefoon
06 44357031
Nationale Dinerbon Leeuwarden Unia 12
Nationale Dinerbon Leeuwarden Unia 12
Nationale Dinerbon Leeuwarden Unia 12
Nationale Dinerbon Leeuwarden Unia 12

Als u nog nooit bij Unia 12 bent geweest in Leeuwarden dan heeft u zeker wat gemist de afgelopen jaren. Het is voor het restaurant het belangrijkst dat u met een goed gevoel dineert. Gelukkig zorgt de uitstekende bediening dat u met een gerust hart kunt eten en een bijzondere ervaring krijgt. U kunt nu ook betalen met de Dinerbon. U heeft dus geen excuus meer om dit restaurant links te laten liggen.

Het restaurant heeft een duidelijk thema, dat van een huiskamer. Het is romantisch en niet rumoerig. De kaart is perfect afgesteld op de sfeer maar toch simpel gehouden. Geen geknoei dus. De kaart is gevarieerd genoeg zodat u altijd kan bestellen waar u zin in heeft. Ze houden zelfs rekening met de kinderen doordat ze een speciale toevoegingen hebben op de kaart. Niemand zal mopperen over het eten na een avondje op bezoek te gaan bij Unia 12. Het restaurant maakt zich ook geen illusies wat de prijs van het eten betreft. Het is wat prijs/kwaliteit betreft zeer goed op elkaar afgestemd. Bedenk eens wat de waarde van uw Dinerbon dan zal zijn.

Een goede maaltijd bestaat niet alleen uit eten natuurlijk. Daarom hebben ze bij Unia 12 een prachtig assortiment exclusieve wijnen en voor de echte whisky liefhebber is er indrukwekkende collectie.

Laat u niet langer ophouden en kom snel wat eten bij Unia 12. Het team staat te trappelen om u op uw wenken te bedienen.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen