Saray

Adres
Tweebaksmarkt 38-40, 8911 KX Leeuwarden
Telefoon
(058) 213 18 88
Nationale Dinerbon Leeuwarden Saray
Nationale Dinerbon Leeuwarden Saray
Nationale Dinerbon Leeuwarden Saray
Nationale Dinerbon Leeuwarden Saray

Let op: U kunt hier NIET terecht met uw cadeaukaart op zaterdagen

Geniet van een traditionele Turkse maaltijd met uw Dinerbon! Kom eens langs bij Restaurant Saray in het centrum van Leeuwarden en laat u weer eens helemaal in de watten leggen. Echte liefhebbers weten Saray al bijna 25 jaar te vinden vanwege de verse gerechten en de opvallend goede service. Alles draait hier om gastvrijheid! Ook u bent er van harte welkom om uw Dinercheque te besteden.

Een avondje uit bij Saray met is zo veel meer dan alleen lekker eten. Zo organiseren ze regelmatig feestavonden met live muziek, optredens met buikdanseressen en beschikt het restaurant over een gezellige haremhoek met waterpijp. Ga lekker zitten en begin de avond goed met één van de heerlijke voorgerechtjes. Wat dacht u van de traditionele ‘Haydari’? Dit is Turkse yoghurt met komkommer, kno­flook, peterselie en mint. Onder de hoofdgerechten vindt u vele bijzondere vlees-, vis- en vegetarische specialiteiten. Er is zo veel mogelijk met uw Dinerbon! De echte vleesliefhebbers kunnen naar hartenlust genieten van Turkse grillspecialiteiten met kip, ossenhaas, lamsgehakt en nog veel meer. Bent u vegetariër? Dan kunt u onder andere gevulde aubergine, een stoofschotel met artisjokken of deeg gevuld met groenten en geitenkaas bestellen. Bij Saray voelt iedere gast zich koning te rijk!

Een leuke manier om uw Dinercheque te besteden is om het All You Can Eat menu te bestellen. Dan kunt u een avond lang onbeperkt genieten van allemaal verschillende Turkse gerechten. Voor een kleine meerprijs kunt u hier ook onbeperkt fris, bier en wijn bij drinken. Restaurant Saray hoop u spoedig te mogen ontvangen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen