Hotel De Stadsherberg

Adres
Oud kaatsveld 8, 8801AB Franeker
Telefoon
0517-392686
Nationale Dinerbon Franeker Hotel De Stadsherberg
Nationale Dinerbon Franeker Hotel De Stadsherberg

Bewust eten, veel mensen beginnen dat steeds belangrijker te vinden. Bij H.C.R. De Stadsherberg vinden ze dat ook en weten ze bovendien dat bewust eten ook heel erg lekker kan zijn. Wanneer u dit graag wilt ervaren bent u met uw dinerbon van harte welkom om in dit prachtige restaurant in Franeker te komen dineren met uw gezelschap. H.C.R. De Stadsherberg vindt u op een bijzondere locatie aan het water. Het restaurant is sfeervol ingericht en beschikt over een meerlaags terras direct aan de waterkant. U heeft vanaf het terras een prachtig uitzicht op de voorbijvarende bootjes, terwijl u geniet van een drankje en een bewuste maaltijd. Met uw dinercheque wordt u altijd warm onthaald door de bediening, dus schroom niet om deze mee te nemen naar het restaurant.

Het keukenteam van H.C.R. De Stadsherberg is gespecialiseerd in het werken met bewuste ingrediënten. Wat deze ingrediënten zo bewust maakt, is dat ze vrijwel allemaal afkomstig zijn van duurzame leveranciers in de nabije omgeving. Met deze bewuste producten toveren ze in de keuken de lekkerste diners voor u op tafel. Wanneer u met uw dinerbon langskomt bij H.C.R. De Stadsherberg kunt u kiezen uit vele gerechten van het a la carte menu. U kunt bijvoorbeeld een ossobuco op gestoofde bosui en gegrilde tomaat bestellen of een biologische kemper hen met appel, ui en chili. Wanneer u vegetarisch bent kunt u bijvoorbeeld proeven van een zwarte pasta penne met shii take, paksoi, taugé en geraspte rode pesto kaas.

Laat u verassen door hoe lekker bewust eten kan zijn en breng met uw dinercheque een bezoek aan dit leuke restaurant in Franeker!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen