Restaurant De Kaap

Adres
Wijk 1 5, 8321 EK Urk
Telefoon
0527 - 681509
Nationale Dinerbon Urk Restaurant De Kaap

Al het moois van Urk ervaren op spectaculaire wijze? Dat kan bij nu met uw Dinercheque bij visrestaurant de Kaap. Vele beroemdheden en duizenden gasten uit diverse landen doen jaarlijks dit restaurant aan, vanwege de uitstekende service en fenomenale kwaliteit van het eten. De Kaap is het hele jaar geopend, met uitzondering van de kerstdagen en oud- en nieuwjaarsdag. Het restaurant is goed te bereiken met de auto, maar ook met uw bootje meert u rustig aan. Het mooie terras opent op warme dagen. U heeft dan een goed uitzicht op de oude vuurtoren die naast het restaurant staat. Ook het strand is op een steenworp afstand van de Spaak te vinden. De Spaak biedt ook overnachtingen en andere arrangementen in Urk. Kijkt u eens op de website.

De kaart van de Kaap bevat uiteraard vele verschillende overheerlijke visgerechten. De vis wort immers elke dag vers van even verderop gehaald, bij de visafslag. Ook worden in de gerechten vaak traditionele urker producten gebruikt. Deze geven de gerechten een authentieke en bijzondere smaak die u niet eerder proefde. Het keukenpersoneel is zeer gedreven in het gebruiken van producten uit de streek en van het seizoen. Voor de kinderen is er een kindermenu van meerdere gangen opgesteld zodat uw kind de hele avond met u mee kunt doen.

De Kaap is gedecoreerd met typisch Urkse elementen; antieke scheepsornamenten, schitterende flora, nostalgische scheepsmodellen en een uitgebreide collectie eeuwenoude klederdracht van de omringende vissersdorpen. Ook de eigen karakteristieke klederdracht ontbreekt niet. Ook het knapperende haardvuur geeft een de Kaap een knusse sfeer!  

Namens het gehele team van de Kaap nodigen wij u uit voor een bijzonder diner! Uiteraard met uw Dinercheque.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen